Infratréner

 • Garantált
  Egy 50 perces INFRATRAINER edzés eredményeképp akár 600-800 kcal-t is elégethetsz.
 • Látványos
  10-15 INFRATRAINER edzéssel akár 8 kg-ot is fogyhatsz.
 • Biztonságos
  Nem igényel fizikai felkészültséget, segíti az izmok regenerálódását, erősíti az immunrendszert.
Az INFRATRAINER edzés jótékony hatásai

Az INFRATRAINER edzés felgyorsítja a nyirokkeringést, felerősíti a zsírsejtek lebontását, így lehet olyan hatékony alakformáló edzés. Az infrasugárzással kombinált edzés fokozza a vérkeringést, felgyorsítja az anyagcserét, így intenzív méregtelenítést eredményez, és hozzájárul a hatékony fogyáshoz, alakformáláshoz. Az edzések eredményeképp látni fogod, hogy bőröd megtisztul, érezni fogod, hogy a méreganyagok távoznak, fokozódik a kollagén termelés, ezáltal a bőr simábbá válik, kinézete fiatalosabb lesz.

Az INFRATRAINER-es edzés ötvözi az infrasugárzók jótékony hatását a személyre szabott zsírégetési tartományban végzett kardioedzéssel. Az INFRATRAINER edzésforma nem igényel előzetes edzettséget, izületkímélő működése miatt szinte bárki végezheti.

Intenzív méregtelenítés

Sejtszintű egészség

Fokozott kollagén termelés

Az INFRATRAINER-rel való edzés során a magas fokú izzadásnak köszönhetően biztonságosan és természetes módon szabadulsz meg a testedben felhalmozódott méreganyagoktól.

Köztudott, hogy a sejtek oxigénellátásának fokozásával elősegíthetjük azok megújulását, mely kulcs a fiatalos kinézethez és a jó közérzethez. Az INFRATRAINER ezt az infrafény és a pulzáló mágnesterápia segítségével éri el, melynek eredményeképp fokozódik az anyagcsere, az izmok regenerálódása és erősödik az immunrendszer.

A kollagén több fontos szerepet is betölt: kitölti a sejtek közti teret, hozzájárul a csontok rugalmasságához és a porcszövet szerkezetének megőrzéséhez. Az INFRATRAINER nem csupán serkenti a kollagén termelését, hanem egyben formálja is a testet, simítja a ráncokat és megújítja a bőrt.

Milyen egy INFRATRAINER edzés?

A fokozott mértékű izzadás miatt nagyon fontos, hogy az INFRATRAINER edzés napján kora reggeltől az átlagosnál több vizet fogyassz!

Edzés előtt 1-2 órával mindenképp egyél valamit, ha ugyanis nincs energia a testedben, akkor az edzés során rosszullét léphet fel.

Amennyiben első alkalommal jársz nálunk, először egy regisztrációs lapot kell kitöltened, mely fontos kérdéseket tartalmaz az edzés összeállításához.

Mit hozz magaddal az INFRATRAINER edzésre?
 • ruhát, amiben kényelmes számodra a tekerés, és nem zavar izzadás közben (bikini / fittness ruha / sport melltartó / rövidnadrág)
 • sportcipő és/vagy zokni
 • törölköző.

Amit mi biztosítunk minden edzés alkalmával:

 • fólia nadrág: az INFRATRAINER edzés rengeteg izzadsággal jár. A fólia nadrág felfogja a vizet, így azonnal látható az edzés hatékonysága. A fólia olyan, mint a tekercselés, megtartja a hőt, ezáltal extra kalóriákat éget el a szervezet.
 • krém, olaj: a fahéj tartalmú krém serkenti a vérkeringést és zsírégető, fájdalomcsillapító, fertőtlenítő hatása is van.
INFRATRAINER-es edzés menete

Miután felvettél egy kényelmes, fekvő pozíciót, bekapcsoljuk és személyreszabottan beállítjuk a gépet.

Edzés során is fontos, hogy folyamatosan igyál, hiszen a sok folyadékbevitel felgyorsítja az edzés hatékonyságát, valamint elkerülhető az esetleges fejfájás.

Az edzés végezte előtt 2-3 perccel lassítjuk a gép dinamikáját, hogy az edzés végével hamarabb regenerálódjon a szervezet.

Az edzés végeztével ajánlott a langyos vagy hűvös vízzel való zuhanyzás, melyet kényelmesen meg tudsz tenni a gépből kilépve.

Az edzés után még 2-3 órán keresztül dolgozik a szervezet, nem áll meg a méregtelenítési folyamat, a belső hő közlés/izzadás. Ezek ismeretében az INFRATRAINER edzés után tilos a szolárium használat!

 

INFRATRAINER próba edzés (1. alkalom) ……………………………2 750 Ft

50 perces INFRATRAINER edzés ……………………………………….5 500 Ft

8 alkalmas INFRATRAINER bérlet (+1 ajándék alkalom) …….44 000 Ft

 

Kérj időpontot kezelésre!

Töltsd ki az űrlapon és 12 órán belül visszahívunk!

Adataid csak a kapcsolatfelvétel idejéig tároljuk.