Elektroporáció – A tű nélküli mezoterápia forradalma!

Az Elektroporáció igazi kuriózumnak számít a szépségápolás világában!
Hogy miért? Mert a leghatékonyabb kozmetikai bőrfiatalító és ráncfeltöltő kezelés, tű és plasztikai beavatkozás nélkül!
Azt a makulátlan és homogén bőrfelszínt biztosítja, melyről az ember úgy gondolja, komoly plasztikai beavatkozások árán, vagy éppen a tűk fájdalmas használatával érhető csak el!

Az Elektroporáció egy új megoldás a hatóanyagok bőrbe juttatására. Egyszerűen, fájdalommentesen és hatékonyan. Az elektroporáció manapság már egy széles körben elterjedt eljárás, melynek nagyon komoly anatómiai együtthatói vannak! Igyekszünk érthetően leírni, de a szakmaiságot itt sem hagyhatjuk el!

Az Elektroporáció során mikro csatornák nyílnak meg a sejt bizonyos rétegében. Az elektroporáció által kibocsátott elektromos hullámok megváltoztatják a sejtek polaritását, átrendeződnek, így megnyílnak a protein és aquagén csatornák, melyek elősegítik a hatóanyagok mélyebb felszívódását.
Azt már a Lift Summum arckezelésnél is említettük, hogy a hatóanyagok felszívódása az alappillér az eredmények kialakulása kapcsán. Bármilyen hatóanyagot vihetünk fel a bőrünkre. Ha nincs megfelelő állapotban, és a hatóanyagok nem szívódnak fel, szinte semmit sem érnek a kezelések.

Miért is van erre szükség? Íme az előnyök!

A tű nélküli mezoterápia előnyeiről hosszasan tudnánk mesélni, de talán célszerű, ha azokat emeljük ki, amik mindenki számára fontosak lehetnek. Bőrünk az egyik legmeghatározóbb és legnagyobb „szervünk”. Egy réteg a testünkön, melynek számtalan funkciója van, azok között is a legfontosabb, hogy megakadályozza a külső anyagok szervezetünkbe jutását. Óvja testünket, megvédi a fény káros sugaraitól, véd a kórokozókkal szemben, gátolja a vegyi anyagok szervezetbe jutását, nem utolsó sorban a hőháztartásunk egyik mozgatórugója.

A tű nélküli mezoterápia egyik legnagyobb előnye, hogy minden – a kezelés alkalmával indokolt – hatóanyag könnyedén jut a bőr megfelelő rétegeibe, melyet az orvosok, arcesztéták kizárólag műtétek vagy tűk használatával képesek megtenni.

A tűs mezoterápia után egy másféle eljárásra volt szükség, melyet a kozmetikusok sok éven át kerestek. Régóta igény volt egy fájdalommentes, non-invazív eljárásra is, melyre megoldást kínál az elektroporáció, azaz a tű nélküli mezoterápia.

Ennek fényében előny még a fájdalommentesség, melynek köszönhetően egyre többen veszik igénybe a tű nélküli ráncfeltöltés és arcfeszesítés vágyálmát megtestesítő szolgáltatást a Main Street Beauty szalonban is!

Az Elektroporációs kezelés hatékony! Na, de kinek ajánljuk?

A tű nélküli mezoterápia olyan bőrfiatalító és bőrmegújító eljárás, mely serkenti a kollagén- és az elasztikus rostok szintézisét, így jelentős mértékben lassítja a bőröregedést. Tehát mindenkinek ajánljuk, aki meg akarja állítani az időt, aki radikális változást szeretne tapasztalni bőre textúráján és annak is, aki nyitott az innovatív eljárások iránt, s szeretné a látványos bőrfiatalodást megtapasztalni rövid időn belül.
No, meg azoknak is, akik irtóznak a tű látványától és a humánus megoldások hívei.

Nézzük, lokálisan hol alkalmazható a feszes és ránctalan bőr innovációja, hiszen hidratál, regenerál, feszesít, ránctalanít, pár lépésben:

 • Nyak-dekoltázs kezelésére, hiszen ennek a feszessége is fontos.
 • Pigmentfolt halványításra és zsíros, gyulladásra hajlamos vagy érzékeny bőrre.
 • Szemkörnyékre, Anti-aging hatássa.
 • Arcra, feszesítő és anti-aging hatással.

Kinek nem ajánljuk ezt a kezelést?

Az ellenjavallatoknak leginkább anatómiai vagy egészségügyi okai vannak. Így az alábbi problémákkal rendelkezőknek más típusú kezeléseket ajánlunk. Fő a biztonság, erre mindig figyelünk!

 • Pacemaker-rel rendelkező, vagy szívproblémás vendégek körében nem javasolt.
 • Akadály továbbá az epilepszia, vagy hasonló állapot gyanúja, illetve diagnosztizálása.
 • Nem veheted igénybe szolgáltatásunkat akkor, ha daganatos megbetegedésed van, hiszen ez esetben is kockázatos ez a folyamat.
 • Bőrgyógyászati probléma, lázas állapot vagy herpeszes betegség esetén is azt javasoljuk, egyéb kezelést vegyél igénybe, melynek kiválasztásában is segítő jobbot nyújtunk!

Hatóanyagok, amikkel dolgozunk:

A kezelés során felhasznált anyagok orvosi tisztaságúak és 100%-os koncentrációjúak!
Mint minden kozmetikai kezelés, úgy a tű nélküli mezoterápia is személyre szabott, így a hatóanyagokat is arcnak megfelelően állítjuk be.
Szerepel köztük a sokak által kedvelt hyaluronsav, használunk a kezelés során A, B, C és multivitaminokat, koktélokat, vagy ezek mixét, attól függően, melyik bőrtípus mit igényel.
Fő szerepet kapnak nálunk a GUINOT termékek, ez nem kérdés!


Fontos az is, melyik területet kezeljük…szemkörnyék, nyak, dekoltázs vagy teljes arc.
A készülék különböző fejei, és az általuk kibocsátott elektromágneses hullámok
segítségével virtuális nyílásokat hoz létre a bőrfelszínen keresztül a mélyebb rétegekig, ezáltal segítve a hatóanyagok teljes felszívódását.

Nézzük az elektroporációs arckezelést lépésekben:

A kezelést megelőzően természetesen konzultálunk és minden részletet átbeszélünk, hogy a számodra legkedvezőbb eredmény szülessen.
Most mégis megpróbáljuk pontokba szedni, mire számíthatsz, ha belépsz az elektroporáció világába:

 1. Arctisztítás egy arclemosó tejjel, mellyel a sminket, vagy az apróbb szennyeződéseket távolítjuk el.
 2. Tonizálás, mellyel tovább tisztítjuk, megnyugtatjuk a bőrt és előkészítjük a következő lépésekre.
 3. Biológiai peeling, mellyel hatékonyan, kapargatás, karcolás nélkül távolítjuk el az elhalt hámsejteket, így segítve a hatóanyagok felszívódását. Az is további előny, hogy a szemcsés peelingekkel ellentétben a biológiai eljárás nem roncsolja gépünk érzékeny fejeit.
 4. Következik a gép kezelés. Kiválasztjuk a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokat, melyek a kezelés közben elkezdenek szépen beszívódni a bőrbe. A gép nem okoz fájdalmat, inkább egy kellemes melegséget érzel majd. Külön fejet használunk a szem környékére, arcra és dekoltázsra is, hogy minél hatékonyabb legyen a szépítés.
 5. Tápláló pakolás a következő lépés, mely tovább gazdagítja a bőrt különböző hatóanyagokkal.
 6. Utolsó lépésként eltávolítjuk a maszkot, majd újra tonizáljuk a bőrt, a tökéletes végeredmény érdekében.

A tű nélküli mezoterápia is olyan kezelés, melyhez további, hatását erősítő szolgáltatást is javaslunk

Eredményesen lehet kombinálni az Elektroporációt a Mikrodermabrázióval, így a bőr áteresztőképessége jelentősen megnő. Elősegíti a hatóanyagok intenzív felszívódását, például kollagén, elasztin, heparin, aminosavak, hyaluronsav, vitaminok. Ezeket az anyagokat képtelenség hatékonyan, más módszerekkel – mint iontoforézis vagy ultrahangos eljárások – a bőrbe juttatni.
Ez a kombináció is fájdalommentes, ellenben olyan hatóanyag bomba a bőr számára, melyet az szépséges ragyogással, feszes megjelenéssel hálál majd meg!

Az Elektroporációt az iontoforézis forradalmasításaként is szokták említeni, nem véletlenül, hiszen olyan újítás ez a bőrápolásban, melynek kapcsán ez a megnevezés alapvetően jár a tű nélküli mezoterápiának!

Ha szeretnél az örök fiatalok sorába tartozni és mindent megtenni azért, hogy ez ne csak álom maradjon, a Main Street Beauty szalon ezt a kezelést javasolja neked!
Keresd szakértőinket, hisz örömmel segítünk!

Pigmentfolt halványításra és zsíros, gyulladásra hajlamos vagy érzékeny bőrre - 30 perc
12 000 Ft
12 000 Ft
(halványító, hidratáló, szabályozó, regeneráló arckezelés)
Szemkörnyék, Anti-ageing - 20 perc
19 500 Ft
19 500 Ft
hidratáló, feszesítő, ránctalanító arckezelés
Feszesítés, Anti-ageing arcra - 60 perc
29 500 Ft
29 500 Ft
sejtregeneráló, fiatalító, ránctalanító arckezelés
Feszesítés, Anti-ageing arc-nyak-dekoltázs + szemkörnyékre - 80 perc
34 500 Ft
34 500 Ft
sejtregeneráló, fiatalító, ránctalanító arckezelés

Arckezelésbe beépítve:

Érzékeny, gyulladt zsíros bőrre - 20 perc
+ 8 000 Ft
+ 8 000 Ft
Feszesítés, pigmentfolt halványítás - 20 perc
+ 12 000 Ft
+ 12 000 Ft
Hydradermie Lift kezelés / vagy bőrcsiszolás
+ 6 000 Ft
+ 6 000 Ft

Kérj időpontot kezelésre!

Töltsd ki az űrlapon és 12 órán belül visszahívunk!

Adataid csak a kapcsolatfelvétel idejéig tároljuk.