Age Summum anti-ageing arckezelés
A fiatalság megőrzésének kulcsa

Az Age Summum egy rendkívül látványos, a bőr öregedése ellen valódi eredményeket ígérő manuális arckezelés, mely olyan aktív hatóanyagokat alkalmaz, amelyek piacvezetők világ szinten is. Emellett az, hogy a kezelés 15 lépésből áll és maximálisan relaxáló arcmasszázst is tartalmaz már csak hab a tortán.

4 fő lépése a garancia arra, hogy teljeskörű bőrápolást biztosítunk vendégeinknek.
Dermabrázió, szérum, masszázs és maszk, melyet alább még részletesebben is bemutatunk.
Az arckezelés eredményeképp látványosan enyhülnek az öregedés jelei, a bőr fiatalos ragyogást kap, feszesebb lesz és a ráncoknak is halványodnak.

A GUINOT széleskörű termékpalettájának köszönhetően teljesen személyre lehet szabni a kezeléseket. Ez a jellemző az Age Summum esetében is, hiszen olyan termékek jelennek meg a kezelés közben, melynek hatékonysága egyszerűen megkérdőjelezhetetlen és egyetlen márka terméke sem kecsegtet hasonló eredménnyel! Mi a Guinot-ban hiszünk! Ez nem kérdés!

Age Summum arckezelés

Age Summum - Hyaluronsavas, bőrfiatalító hatású, anti-ageing kezelés. Ahogyan azt a világhírű Guinot látja!

Forradalmi újítás a manuális kezelések világában, mely kifejezés azt jelenti, hogy semmilyen külső gépet nem alkalmazunk, pusztán a hatóanyagokra, annak kronológiájára, és kozmetikusaink szakképzett mozdulataira hagyatkozunk.
Ez is ékesen bizonyítja azt, hogy a gépi szépségápolás mellett az intenzív hatóanyagokat tartalmazó, manuális szolgáltatások is kiváló eredménnyel bírnak, ha jó kezekben van az ember.
Nincsenek apró tűszúrások, sem a gépek által okozott kezdeti csípések, furcsa érzések, pusztán szakemberünk kezei és a hatóanyagok esszenciája kulminál egy tökéletes bőr látványában. Így sem a fájdalomtól, sem pedig a hosszantartó kezelések menetétől nem kell tartanunk. 50 perc, melyből 15 perc egy kellemes masszázs érzését adja.

Mit várhatsz a Guinot Age Summum-tól? Milyen eredményeket ígér?

Mindent, amire egy igazi nő vágyik! Hiszen a kor előrehaladtával bőrünk már nem rendelkezik olyan folyamatokkal, beépülési jellemzőkkel, belső anyagokkal, melyek a fiatalságot tartják életben, s melyek a rugalmas, hidratált bőrért felelnek. Olyan folyamatok ezek, melyet ugyan megállítani nem tudunk, tehetünk azért, hogy ennek jelei lassabban, kevésbé látványosan következzenek be. Az Age Summum-nak köszönhetően eredményül várhatjuk a fiatal bőrt, a rugalmas textúrát, a ránctalan bőrfelszínt és a ragyogó megjelenést.
Kúraszerű alkalmazásával olyan, mintha lassítanánk az idő múlását. Általában azt javasoljuk, hogy 3 alkalmat ajánlott ismételni 1 vagy max 2 heti rendszerességgel.

Kinek ajánljuk az Age Summum kezelést?

A Guinot forradalmian új, manuális anti-ageing kezelése a kifejezetten érett bőr látványos fiatalítását vette célba. A Guinot Age Summum kezelés 4 lépésben száll harcba az öregedéssel és több, mint 50%-ban halványítja a nem kívánt, apróbb ráncok mélységét. Ezért az Age Summum kezelést kifejezetten azon érettebb hölgyeknek ajánljuk, akik már érzékelik bőrükön az idő múlását és szeretnének fiatalos megjelenést.
Ajánljuk továbbá problémás bőrű vendégeinknek is, akik számára a 4 lépéses, 50 perces kezelés nem csak igazi felüdülést, hanem látványos bőrmegújulást is ajándékoz.
Férfiaknak is javasoljuk, hiszen, ahogy a többi kezelésünk, úgy az Age Summum sem válogat a nemek között! Egy igényes, külsejére adó férfi minden nő számára imponáló lehet, nem utolsó sorban a férfiasság egyik alappilléreként szolgál az ápolt bőr és jó megjelenés.

Az Age Summum arckezelés lépései

1. A bőr letisztítása, előkészítése

Eltávolítjuk a napi szennyeződéseket, a sminket, hogy előkészítsük a bőrt a kezelésre, hiszen minden hatóanyag, minden enzim csak a makulátlanul tiszta bőrön alkalmazható. Erre minden kezelésünk előtt kínosan ügyelünk, hiszen kizárólag tiszta és steril bőrön dolgozunk.

2. Dermabráziós hámlasztó krém

A hámlasztókrém segítségével átmasszírozzuk az arc-nyak-dekoltázs teljes felületét, eltávolítva az elhalt hámsejteket, egyenes utat adva a későbbiekben az anti-ageing hatóanyagok teljeskörű felszívódásának, beépülésének.

3. Regeneráló Anti-Ageing szérum

A két komponensű Guinot High-Tech kezelés két fázisával fokozza tovább a hatóanyagok felszívódását.:

  • A Cellular Life Komplex 56 aktív biológiai hatóanyaggal rendelkezik, mely stimulálja a sejtregenerációt és a metabolizmust.
  • Majd a tiszta C-vitamin stimulálja a kollagénszintézist, antioxidáns hatása pedig megkérdőjelezhetetlen, mely a ragyogásért felel.

4. Exkluzív GUINOT arcmasszázs hyaluronsavas masszázskrémmel

Hyaluronsavas arcmasszázskrém, mellyel célunk az arc izmainak ellazítása és a 15 lépéses technika segítségével a bőr fiatalítása, illetve további hatóanyag bevitel, a ránctalan bőrfelszín érdekében.

5. Age Summum arcmaszk pro-kollagénnel

Az arcmaszk méltó lezárása kezelésünknek, mely egy olyan „hatóanyag bomba” a célban, amire minden bőr vágyik! Intenzív hatóanyagok és olyan esszenciák, melyek teljesen feltöltik az ellazult, megöregedett bőrt fiatalsággal.
Ilyen hatóanyagok:

  • stabilizált C-vitamin
  • hyaluronsav
  • pro-kollagén
  • dinalift
  • hydroctite.

Ha bármi kérdésed van a hatóanyagokat, vagy a kezelés lépéseit illetően, bátran kérdezz, kollegáink mindent részletesen elmondanak majd!

Otthoni ápolás a hosszútávú eredményért

Ennél a kezelésnél sem kérdés, hogy nem elég a szalonban eltöltött szűk óra, bőröd ápolását az eredmény érdekében otthon is végezned kell, melyben szintén segítünk és a számodra megfelelő termékeket javasoljuk majd. A Guinot-ra ez esetben is számíthatsz!

Azonban általánosságban elmondható, hogy kompatibilis kiegészítő tud otthon lenni az Age Summum krém, az Age Immune szérum, a Clean Logic arctisztító krém vagy tonik és az Age Logic Serum Yeux szemkörnyékápoló is.

Keress minket a Main Street Beauty szalonban!

Kérj időpontot kezelésre!

Töltsd ki az űrlapon és 12 órán belül visszahívunk!

Adataid csak a kapcsolatfelvétel idejéig tároljuk.