A Guinot arckezelés egy fogalom! A több mint 40 évvel ezelőtt Franciaországban alapított “Guinot Paris” szülőatyja az ismert kémikus, René Guinot volt. A bőrápoló termékek vezető világmárkájává válás a legendás Hydradermie kezeléssel kezdődött.

Ebből a koncepcióból kiindulva a Guinot továbblépett a kezelésekkel kompatibilis termékek megalkotására, melyeket a vendégek otthonukban is kényelmesen és kiemelkedő eredményekkel alkalmazhatnak. Napjainkban a Guinot Paris bőrápolás és a professzionális Guinot kezelések 70 ország 11 000 szalonjában érhetőek el, melyek közül több ezer Európában található.

A Guinot hitvallása szerint minden ember bőre különböző és eltérő környezeti hatásoknak, illetve stresszes helyzeteknek van kitéve nap, mint nap. A professzionális kezelések és bőrápoló termékek szinergiája gyönyörű bőrt eredményez, amelyről a Guinot Paris híressé vált.

Amire a Guinot kiemelten büszke:

  • a termékeit állatokon nem teszteli
  • a bőrkompatibilitás megőrzése érdekében a termékek parabének és GMO mentesek
  • a készítményekben szereplő aktív hatóanyag-összetevőket a környezet tiszteletben tartása érdekében választják ki, nevezetesen megújuló növényekből történő előállítással. A Guinot tudatában van a környezet törékenységének, és annak megóvását szem előtt tartva gyártja termékeit.

A 40 éves szépségápolási tapasztalattal rendelkező Guinot megfigyelte, hogy egy egyórás szépségápolás hatékonysága összehasonlíthatatlanul hatékonyabb, mint a krém vagy szérum egyszerű alkalmazása.

A kozmetikus minden egyes Guinot-kezelést egyéni, mélyreható konzultációkkal kezel, hogy meghatározza a megfelelő kezelést, figyelembe véve az ügyfél bőrtípusát és szépségcéljait.

A Guinot hisz abban, hogy a legjobb termék is csak akkor nyújt teljes hatékonyságot, ha az az ügyfél bőrtípusához van választva, és nem a csomagolás, az illat, a textúra vagy a reklámok alapján.

Kérj időpontot kezelésre!

Töltsd ki az űrlapon és 12 órán belül visszahívunk!

Adataid csak a kapcsolatfelvétel idejéig tároljuk.