Lift Summum kezelés a Guinot-tól
Imádni fogod!

Hogy miért a Lift Summum arckezelés vendégeink egyik nagy kedvence?

Az arc megjelenésünk egyik legmeghatározóbb „területe”! Személyiségünk, magabiztosságunk, belső energiáink és talán még a nőiességünk is az arcunkon mutatkozik meg leginkább! Ezt pillantják meg először, mikor találkoznak velünk, és az arcunk tükröz minden érzelmet, lelkiállapotot és az igényünket is a nőiesség iránt.

Az a bizonyos első benyomás! A Guinot Lift Summum segít, hogy tündökölj!

Lift Summum, a magabiztos első benyomásért

Arcunk szépsége, fiatal megjelenése, „tisztasága” a védjegyünk, és nem utolsó sorban előnyt jelent az élet számtalan területén úgy a nők, mint a férfiak hétköznapjaiban is.

Azt már említettük – és bizton állíthatjuk -, hogy a nőiesség a részletekben rejlik, bőrünk kapcsán pedig a bőr feszességében, makulátlan tisztaságában és ránctalan textúrájában mutatkozik meg. Hiszen minden nő erre vágyik, nem igaz?

Feszes, fiatal, ránctalan megjelenésre…mintha megállna az idő!

Ha magabiztosabbnak szeretnénk érezni magunkat, olyan kozmetikai kezeléseket kell választanunk, melynek fő funkciója ezeket támogatja.

A Guinot Lift Summum kezelés a Guinot szalonok egyik legkeresettebb esztétikai eljárása, mert olyan eredményekkel kecsegtet, melyek eddig csak szikék, plasztikai beavatkozások és számtalan, fájdalmat okozó kezelések garmadával volt elérhető.

Arcfeszesítés, ránctalanítás a Lift Summum arckezelés segítségével, melynek eredménye már az első kezelés után is szemmel látható!

Látványos arckezelés? De még mennyire! Feszesítés és Lifting, mindössze pár lépésben!

50 perc után a bőrfelszín láthatóan simább lesz, a ráncok elhalványulnak, az apróbb ráncok eltűnnek, az arckontúr feszesebbé válik, a nyak-és dekoltázs bőre visszanyeri fiatalos megjelenését.

Milyen jó is az, mikor lépten-nyomon ezt hallja az ember: „De jól nézel ki! Letagadhatsz vagy 10 évet!”

Ezt mi, a Main Street Beauty szalon szakemberei is tudjuk, ezért mindenkinek ajánljuk, aki fiatalos megjelenésre vágyik! Kortól és nemtől függetlenül, bárki számára elérhető!

A különleges bőrfiatalító, bőrfeszesítő, lifting hatású kezelés a méltán közkedvelt LIFTOSOME továbbfejlesztett változata, komplexebb hatóanyagokkal, bőrfeszesítő masszázzsal, hyaluronos feltöltéssel, valamint speciális nyak-dekoltázs ápolással kiegészülve szépíti meg arcunkat, így lelkünket is.

A Lift Summum kezelés olyan hatékony rendszer alapján született meg, mely változatos, intenzív hatású anti-aging összetevőkben bővelkedik.

De mik is azok az összetevők, melyeknek a Lift Summum a hatékonyságát köszönheti?

Mik azok az „esszenciák”, melyek kisimítják a felhámot, megemelik az arckontúrt és feltöltik a ráncokat:

  • MAHAGÓNI BARKA KIVONAT – stimulálja a kollagén szintézist, erőteljes bőrfeszesítő hatással bír.
  • ALARIA ESCULENTA KIVONAT – barna tengeri alga kivonata esszenciális zsírsavakban gazdag (Omega-3 és 6), fokozza a bőr vízmegtartó képességét, javítja a bőr rugalmasságát a kollagén rostok leépítésének megakadályozásával.
  • STABILIZÁLT C-vitamin – erős antioxidáns, stimulálja a sejtanyagcsere folyamatokat, serkenti a kollagén szintézist, fokozza a bőr természetes ragyogását
  • DYNALIFT & BIOTECHNOLÓGIAI KOMPLEXEK – támogatják a bőr rugalmasságát, látványosan feszesítik az arckontúrt
  • HYALURON GÖMBÖK – megkötik a vizet a bőrben, csökkentik a ráncok mélységét, hatásukra a bőrfelszín kisimul

Mi az a 4 lépés, amitől a bőrfeszesítés és ránctalanítás garantált eredménnyel bír?

  1. A kezelés első mechanikus lépése a Lift Summum Double Scrub enzimatikus és gyümölcssavas peeling, mellyel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, s mellyel a hatóanyagok bejutását segítjük elő. Intenzív kezdés, a hatékony folytatáshoz!
  2. Majd a sejt funkciókat tovább fokozzuk a Lift Summum masszázzsal, melynek során a rugalmasságot támogatva gyengéden bemasszírozzuk a kollagén- és hyaluronsav-termelést segítő alga kivonatot, valamint a C-vitaminban gazdag feszesítő szérumot a bőrbe.
  3. A Lift Summum kezelés 3. lépésének fő eleme a ráncfeltöltés, mely során a hyaluronsavat és alga kivonatot a speciális Lift Summum Filler segítségével bejuttatjuk a bőrbe. 
  4. Az utolsó lépésként a Lift Summum arc- és nyakmaszkot használjuk, mely a kellemes és nyugtató érzése mellett stabilizált C-vitamint, Dynalift-et és feszesítő hatóanyagokat tartalmaz. A gyengéd ápolás és feltöltés folyamata ez, mely tökéletes lezárása egy tökéletes folyamatnak.
Lift Summum kezelés lépései

Mikor a kezelés véget ér, a bőröd megkönnyebbül, fellélegzik és olyan feszes és puha hatást élhetsz majd át, amire mindig is vágytál!

Hogy a hatás és az eredmény tökéletes legyen, olyan további arcfeszesítő, lifting kezeléseket javaslunk, mely tovább növeli a hatásfokot! Miért érnéd be kevesebbel?
A Guinot Age Summum, valamint a Hydradermie Lift kiváló kiegészítés, mely szintén elérhető szolgáltatásaink között, s melyet szívből ajánlunk azoknak, akik a maximalizmusra törekednek.

A Main Street Beauty szakembereinek legfőbb motivációja, hogy hozzájáruljon ahhoz, hogy Te nap, mint nap átélhesd a bókok dicsérő érzését, és büszkén mondhasd magadról: Nő vagyok!

Az alábbi űrlap használatával jelezheted nekünk, hogy mely időpont lenne számodra megfelelő, az űrlap elküldése azonban nem garantálja, hogy az adott időpont elérhető. Az elküldés után visszajelzünk neked emailen vagy felhívunk, ha megadtad telefonszámod, a pontos egyeztetés végett.

Kérj időpontot kezelésre!

Töltsd ki az űrlapon és 12 órán belül visszahívunk!

Adataid csak a kapcsolatfelvétel idejéig tároljuk.