Hydradermie Lift, a Guinot bőrfiatalító sztár kezelése

Nem csoda, hogy a sztárok is a Hydradermie Lift kezelésért rajonganak. Arcunk mindent tükröz! Az idő múlását, a szennyezett levegő hatásait, táplálkozási szokásainkat, a stresszt és minden olyan behatást, mely a hétköznapokban megjelenik! Hiába a szépségápolási rutinok rendszeres beillesztése, arcunk fakó, ráncos és fáradt lehet ezek hatására.

A Guinot, szakmai jelenléte során folyamatosan figyel arra, hogy olyan kezelésekkel, gépekkel és termékekkel rukkoljon elő, melyek megoldást nyújthatnak – akár komplexen is – a bőrfeszesítés, ránctalanítás és bőrfiatalítás problémáira.

Ilyen újítás a Hydradermie Lift kezelés is, melyről bátran kijelenthetjük, imádjuk, imádjátok és az egyik leghatékonyabb arcfiatalító kezelésünk.

A Hydradermie Lift kezelés hatékonysága mögötti rejlő titok

Hydradermie Lift arckezelés

Elektromos impulzusokkal ingereljük azokat az izomcsoportokat, amelyeket az arcmimikánk nem képes tornáztatni. Ennek speciális lifting hatása megemeli és feszesíti a nyakat, a tokát, az arcot és a szemkörnyéket egyaránt.

Ez egy rendkívüli arc-izom feszesítő eljárás, ami úgy működik, ahogy edzeni is eljárunk, az arcunkat is tornáztathatjuk az egyedi elektródák speciális mozdulat sorának segítségével.

Mivel itt az arc izmainak dolgoztatásán van a hangsúly, kevésbé a hatóanyag bevitel a lényeg, mint inkább a rendszeresség.

A Hydradermie Lift kezelés a méregtelenítés és az izomstimuláció révén felfrissíti bőrünket, csökkenti a fáradtság és az öregedés jeleit. Kiváló ránctalanító kezelés, mely a Guinot szalonok egyik legkedveltebb szolgáltatása.

Különleges feszesítő is, melynek során az elektromos henger elektródák segítségével méregteleníti a bőrt. Az izmokat stimulálja, tornáztatja, hogy visszanyerjék rugalmasságukat. 

A kezelés alapvetően fájdalommentes, bár helyenként bizsergő érzetet adhat, miközben speciális mozdulatokat végzünk, az elektródák erősségét pedig Vendégeink igényeit, bőrtípusát egyedi kívánalmait figyelembe véve állítjuk be.

Amiért a Hydradermie Lift kezelést ajánljuk! Vezető sztár kezelés, top eredmények!

Az egyik kedvenc arcizom tornás lifting kezelés, ami a speciális szérum gélek alkalmazásával a bőr hámrétegének szerkezetét javítja, erősíti,  a mélyben lévő arcizmok tornáztatásával, mozgatásával pedig feszesíti is azt. Ennek hatására fokozódik a sejtaktivitás, az arc vonalai megemelkednek, tónusosabbak lesznek, bőrünk simább és feszesebb lesz. A bőr megfiatalodik, rugalmassá válik, az apróbb ráncok elhalványodnak, kisimulnak.

Kúraszerű alkalmazása tartós volumennövelést, valós és látványos liftinget eredményez. Hiszen itt is, mint minden más kezelés esetében, a rendszeres alkalmazás tovább fokozza a hatékonyságot! Ha eredményes, miért állnál le?

A Hydradermie Lift kezelés lépései, a fiatal és feszes bőr titka:

 1. A bőr letisztítása, előkészítése
  Elősegíti, hogy a bőr fellélegezzen és a hatóanyagok könnyebben bejussanak a bőrbe.
 2. Méregtelenítés, a megélénkült vérkeringés és a méreganyagok távozása érdekében
  Feszültségoldó és fokozza a bőr mikrocirkulációját.
 3. Elektromos arcizom stimulálás
  Az izmok gyengéd tornáztatásával az arc vonalai kisimulnak és visszanyerik üde, élettel teli ragyogásukat. Az arcunkon is rengeteg izom húzódik, amit ez esetben úgy tornáztathatunk, akár a testünket. Olyan ez, mintha az arcunk is “elmenne” kondizni.
 4. Masszázs
  Jótékony hatását már említenünk sem kell. Feszesít, stimulál, ellazít.
 5. Arc-, nyak- és szemmaszk felvitele
  A hatóanyagok intenzív bejuttatásának érdekében.
 6. Befejező krém és rendszeres nappali ápolás
  A kezelés végén eltávolítjuk a felvitt maszkot, majd tovább ápoljuk egy befejező krémmel. Az otthoni utóápolást is erősen javasoljuk, mellyel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésedre személyre szabott termék javaslatainkkal.
Hydradermie Lift kezelés lépései

Hatóanyagok, melyek a látványos eredményt biztosítják:

A Guinot minden kezeléshez először a megfelelő hatóanyagokat választja ki, így dől el, hogy mely, ennek megfelelő, professzionálisan kialakított termékeket alkalmazza a kezelés során.

A krémekben, maszkokban megtalálható összetevők, biopeptidek, hatóanyagok, esszenciák, mind a hatékonyságot hivatottak támogatni.

Visszaállítják a bőr rugalmasságát, PH értékét, a mikróáram pedig az apró rezgésekkel olyan izomstimulációt végez, mely nem csak a hatóanyagok hatását erősíti, hanem a bőr anatómiai működését is serkenti.

Hydradermie Lift hatóanyagok

A Guinot termékei, melyeket előszeretettel alkalmazunk:

Minden terméket az egyéni bőrtípusnak megfelelően javaslunk, típusát és használatának rendszerességét is ehhez mérten ajánljuk.

Kinek ajánljuk a Hydradermie Lift kezelést?

Szép, problémamentes, fiatalos, ránctalan és feszes bőrt mindenki szeretne! Ezért szinte mindenki számára remek választás, férfiak is kifejezetten szeretik.

Ajánljuk továbbá fiatalabbaknak is preventív jelleggel, az igazi Nőknek, akik jól tudják, hogy az anti-ageing kezeléseket nem lehet elég korán kezdeni. Időben tenni kell azért, hogy elejét vegyük a visszafordíthatatlan öregedési folyamatoknak.

A nyári „beach body-ra” sem tavasszal kezdünk el gyúrni, nem igaz?

Ajánljuk normál, száraz, kombinált és fáradt bőrre egyaránt.

A szépségápolásban a megelőzés talán az egyik legfontosabb együttható!

A Guinot arckezelések a férfiak számára ugyanúgy biztosítják az igényes, fiatalos megjelenést. Számtalan férfi vendégünk van, olyanok, akik szintén fontosnak tartják az igényes megjelenést! Ápoltság és fiatalos külső, az erősebbik nem világában is!

A Hydradermie Lift-et további kezelésekbe építve ajánljuk, melyek leginkább manuális kezelések, az egyéni bőrtípusnak megfelelően, s mellyel kapcsolatban mindenképpen konzultálunk Vendégeinkkel!

Szakmai tanácsok, avagy milyen módon és milyen kiegészítésekkel javasoljuk a Hydradermie Lift kezelést?

Hetente 1 alkalmat javaslunk, 3 héten át, hogy a hatékonyság garantált legyen!

Vagy ha “rapid liftinget” szeretnél akar heti 3x is be tudjuk építeni ezt az arc-izom tornát.

Már az első alkalom szembetűnő lesz, de a tartós eredmény a kúraszerű alkalmazástól várható, mint minden szépítő beavatkozás esetében.

Ha olyan komplex szépség szolgáltatást szeretnél, amitől bőröd teljesen megújul majd, az alábbi kezelésekkel kombinálhatjuk:

Age Summum 

Lift Summum 

Hydradermie Yeunesse fiatalító kezelés

Ez a hármas hatás látványos ránctalanítással és feszesítő hatással ajándékoz majd meg!

Ha megszületett a döntés, a hosszantartó fiatalság vágya, keress minket bátran elérhetőségeinken, hogy Szakembereink a számodra legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtsák!

Az alábbi űrlap használatával jelezheted nekünk, hogy mely időpont lenne számodra megfelelő, az űrlap elküldése azonban nem garantálja, hogy az adott időpont elérhető. Az elküldés után visszajelzünk neked emailen vagy felhívunk, ha megadtad telefonszámod, a pontos egyeztetés végett.

[elementor-template id="6214"]