Guinot Eye Lift szemkezelés
az ellenállhatatlan tekintetért!

Egy női tekintetnek vonzónak kell lennie! Hogy miért? Mert ez is a nőiességet tükrözi!
Milyen titkok és üzenetek bújnak meg egy szem villanása mögött? Miért olyan igéző és csábító egy nő, ha szemei ellenállhatatlanok? Nem véletlenül mondják, hogy a szem a lélek tükre.
A szemünkkel nem csak látunk, hanem folyamatosan kommunikálunk, szándékosan vagy tudat alatt… leginkább magunkról.

Egy pillantás ezer szóval is felér! Emeld ki tekinteted a Guinot Eye Lift volumennövelő kezelés segítségével!
A Guinot ezt a lokalizált kezelést kifejezetten azon vendégek számára ajánlja, akik legfőbb problémájukat a szem körüli bőr megereszkedésében látják.
A lifting hatást a Guinot forradalmian új gépével, a Hydraderm Cellular Energy-vel éri el, mely valós izomtornát alkalmaz. Olyan izmok mély megmozgatását idézi elő, melyet önállóan vagy manuálisan bizony „nem érünk el”.

Az Eye Lift a Guinot titkos fegyvere a szemkörnyéki ráncok halványításában!
A különleges gépi arctorna segítségével arcunkon látványos “lifting” hatás lesz megfigyelhető. Egyedülálló módon veszi fel a harcot a szemhéjak megereszkedése ellen, ha pedig rendszeresen, kúraszerűen alkalmazzuk, számottevő bőrfeszesség tapasztalható, a szemhéjak megemelkedése, és intenzív volumennövelés a szem körül. A tekintet fiatalos, varázslatos és lenyűgöző lesz! Olyan, amilyenre minden nő vágyik, Te is!
A bőr simább és feszesebb lesz, melyet a húszas éveinkben tapasztalhattunk meg utoljára. Ilyen értelemben biztosan mindenki szeretne nosztalgiázni.
A Main Street Beauty Szalon Budapesten visszarepít minket az időben, és olyan pillantással ajándékoz meg, melyre mindig is vágytál!

Eye Lift szemkezelés
Eye Lift szemkezelés

A Guinot Eye Lift szemkezelés lépései

1. A bőr letisztítása, tonizálása

A tiszta bőr fontosságát a kezelések előtt mindig kiemeljük, itt sem teszünk másképpen. Kizárólag előkészített, tiszta bőrfelületen kezdjük meg a kezeléseket!

2. Szemkörnyéki és teljes arcizom stimuláció

A Hydraderm Cellular Energy használatával egy nagyon intenzív arctornát érünk el, egy hatóanyag, az Age Logic szem- és arcszérum bőrbe juttatásával.

3. Speciális szemmasszázs és arcmasszázs

Egy kellemes, irányított masszázzsal tovább fokozzuk a hatékonyságot.

4. Yeux Age Logic arcmaszk

Utolsó lépésként a Masque Yeux Age Logic-ot helyezzük fel, egy igazi hatóanyag feltöltésként! Szinte minden kezelésnél alkalmazunk maszkot, nem véletlenül!

A kezelés időtartama: 80 perc.

Hatóanyagok, melyek az egyből szembetűnő eredményt biztosítják

A kezelés során alkalmazott termékek rengeteg olyan hatóanyagot tartalmaznak, melyek elengedhetetlenek az öregedéssel vívott harcban! Olyan fegyvertár ez, mely mellett az évek múlásának szinte esélye sincs a Guinot-val szemben.

Ilyen hatóanyag például

  • az ATP,
  • az Actinergie,
  • a zöld hínár kivonat,
  • a már jól ismert Dynalift,
  • a C-vitamin,
  • az E-vitamin,
  • vadgesztenye,
  • varázsdió,
  • az 56 féle biológiai sejtösszetevő
  • és még számtalan összetevő, melyet a kezelés alkalmával használt kozmetikumok tartalmaznak.

Az Eye Lift szemkezelést magas C-vitamin tartalma, öregedésgátló hatóanyagtartalma miatt anti-ageing kezeléseink közé soroljuk.

Milyen problémák esetén tud segíteni az Eye Lift szemkezelés?

Sokszor a genetika sem kedvez nekünk és akadnak olyan Hölgyek vagy Urak, akik sajnos örökölték a gyorsan öregedő szemkörnyéket, hamarabb alakulnak ki ráncok, a karikás szem, vagy a lógó szemhéj.

Sokan drága és fájdalmas plasztikai beavatkozásokra adják a fejüket, melyet elég végletes megoldásnak gondolunk! Mi abban hiszünk, hogy ha van arra lehetőség, hogy a szépségápolás keretein belül orvosoljuk a problémákat, miért feküdnénk kés alá?

Korosztálytól és nemtől függetlenül ajánljuk a Guinot Eye Lift volumennövelő kezelésünket, mert alkalmas mind a megelőzésre, mind pedig a kialakult problémák kezelésére egyaránt.

Ajánlott Guinot kezelések, ha nem állnál meg az alap feszesítő szemkezeléseknél

Kombinálhatod az Eye Lift feszesítő szemkezelést a Hydradermie Lift arckezeléssel, melynek párosítását csak úgy nevezzük: a szépségápolási sakk-matt!
A Hydraderm Cellular Energie gép forradalmi újítása lehetővé teszi, hogy számtalan területet kezelhessünk egyszerre, melyen belül ezen két párosítás hatékonyságára vagyunk a legbüszkébbek! Segítségével nincsenek nem kívánatos szarkalábak, szemkörnyéki puffadtság, vagy sötét karikák a szem alatt!

Csak vonzó és ellenállhatatlan pillantással távozhatsz a Main Street Beauty szalonból!

Otthoni ápolás a hosszútávú eredményért

A szemkörnyék bőrének ápolását az eredmény érdekében otthon is érdemes folytatni, melyben szintén segítünk és a számodra megfelelő termékeket javasoljuk majd. A Guinot-ra ez esetben is számíthatsz!

Az alábbi termékek azonban általánosságban segítenek a szemkörnyék ápolásában:

[elementor-template id="6413"]
[elementor-template id="6214"]