Sminktetoválás

Tartós sminkkel a magabiztos megjelenésért!

Sminktetováláson gondolkozol? Tudjuk, elsőre talán ijesztőnek tűnhet, a Hölgyek körében mégis előszeretettel alkalmazzák a Permanent Make-up, másnéven a sminktetoválás szolgáltatást.
Elsődleges feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése, a szem, a szemöldök és a száj hangsúlyossá tétele, az arc karakteréhez leginkább illeszkedő forma kiválasztásával, a bőr tónusához igazodó színekkel.
A „tetoválás” kifejezésből azonnal érthető, hogy egy olyan folyamat ez, mely tartós eredményt garantál, állandó sminkelt hatást biztosít, ezáltal folyamatosan a legjobb oldalunkat mutathatjuk a környezetünknek!
Képzeld csak el… Minden reggel úgy ébredsz, mintha le sem feküdtél volna! Tökéletes arccal, minden napszakban!
Mintha az éjszaka semmit sem rontott volna arcvonásaidon, kisugárzásodon és az arcod formái ugyanolyan látványosak, mint amikor elindulsz otthonról.

Ha naturális, mégis impulzív megjelenésre vágysz és tartós sminkelt hatást szeretnél, a sminktetoválást neked ajánljuk!

Mikor válaszd a Permanent Make-up szolgáltatásunkat?

Ha pigmenthiányos a bőröd.

Sajnos minden második nő szenved ezzel a problémával. Foltok, halvány színkülönbségek az arc szinte minden részén. Idegesítő, pláne, ha azokon a területeken vannak, amik az arc meghatározó részei. Ha korrigálni szeretnéd szépséghibáidat, a sminktetoválás jó döntés lesz.

Ha már semmi sem olyan, mint régen, a sminktetoválás reformál!

Az évek múlásával a szemöldök sűrűsége, íve, színe folyamatosan változik, és sajnos nem mindig a kívánt irányba. Eltűnik színének intenzitása, a szőrzet sűrűsége folyamatosan csökken, melyet ceruzával igyekszünk pótolni, kisebb-nagyobb sikerrel, az ívek kialakításával pedig egyszerűen képtelenség otthon mit kezdeni. A sminktetoválás kiváló korrekciós lehetőség, melynek hatására az arcodhoz leginkább passzoló formát hozhatjuk létre.

Ha nem akarsz minden nap a kontúrceruzákkal és rúzsokkal bíbelődni. PMU az állandóság jegyében!

Napjainkban a rohanás már-már alap jelenség. Minden reggel hosszú perceket tölteni a tükör előtt nem csak időt vesz igénybe és a nap további részében értékes perceket veszítünk, sokszor komoly stresszfaktor, ha az embernek nincs éppen megfelelő kézügyessége. Biztosan mindenki látott már furcsa szemöldököket a boltban, a szomszéd utcából kikanyarodó tusvonalat, vagy egy rúzspacát a szomszéd, szemüveges lányon a buszmegállóban. Nehéz eltalálni a megfelelő stílust és ha meg is van, a kivitelezés egy újabb állomása a reggeli lóti-futinak!

Ha műtéti hegek, konstans bőrhibák vagy olyan elváltozások vannak az arcodon, amitől szívesen szabadulnál.

Sokan érkeznek hozzánk hegekkel a szemöldökön, sérülésekkel a szájon/szemhéjon, vagy éppen elkeseredetten, elrontott tetoválásokkal „megbélyegezve”. Sok sminktetováló gyönyörű végeredménnyel kecsegtet, de szakmailag rosszul méri fel a kezelendő arcot, annak tulajdonosát, vagy egészen egyszerűen nem képzett eléggé. A szakmaiatlanság sajnos nyomot hagy, egy életen át. Ezért nagyon nem mindegy, az ember kit választ, ha a tartós smink mellett dönt.

Ha igazán tartós, profi és gyönyörű sminktetoválást szeretnél, ne bízd a véletlenre, vagy éppen akárkire!

Major Ágnes, szalonunk kozmetikus-sminktetováló szakembere olyan tapasztalati tőkével és szakmai tudással rendelkezik, melynek eredménye a rengeteg elégedett vendég és boldog, magabiztos NŐ.

Sminktetoválások, melyeket elérhetsz a Main Street Beauty szalonban

Szemöldök tetoválás:

Ezen a területen nem létezik sablon. Minden arc, minden vonás és minden személyiség más és más. Egyéni és egyedi tervezés szükséges ahhoz, hogy az arcberendezésnek megfelelő formák szülessenek. A szemöldök tükrözi a személyiséget. Egy rosszul választott forma vagy szín a kisugárzásunk valódiságán is csorbát ejthet. Számtalan technikát alkalmazunk, hogy a hozzánk érkezők ne csalódjanak a végeredményben és magukénak érezzék azt.

Szemhéj tetoválás:

Biztosak vagyunk benne, hogy egy finom, jól illeszkedő szemhéj tetoválás mindenkinek jól áll! Főleg, ha nem kenődik el és mindig tökéletesen mutat szemünkön, így tekintetünk is varázslatossá válik.
Ha szép formájú, nagy szemeid vannak – azokat még jobban kiemeli!
Ha mérete vagy alakja nem éppen a tetszésednek megfelelő, egy jól irányzott változtatással csodálatos pillantást eredményez!

Szájtetoválás:

Melyik nő ne szeretne dús, csábító, szépen ívelt ajkakat? A nőiességünk egyik legkifejezőbb részlete. Ajkaink bőre olyan vékony, hogy színét a vérkeringésünk állapota is meghatározza. Nem mindig rendelkezik intenzív színekkel. Sok esetben halvány, szinte színtelen.
Mindenkinek más a „szép”. Abban azonban egyetérthetünk, hogy egy dús női ajak lenyűgöző tud lenni. Ha tökéletes szájformára vágysz, nem kell azonnal a plasztikai sebészhez rohannod! A színek és formák játékával optikailag tökéletes szájakat varázsolhatunk.

A sminktetoválás menete

  1. Az első lépés az, hogy egyeztetjük az elképzeléseket. Egy konzultáció alkalmával pontosan átbeszéljük, mi a vágyad, és hogyan tudjuk ezt összefésülni a szakmaisággal és a tökéletes kivitelezéssel.
  2. A kezelés megkezdése előtt precízen megrajzoljuk a formát, majd a személyiségeddel összhatásban lévő színt közösen választjuk ki és pigmentáljuk be a bőr felső rétegébe.
  3. Minden lépésnél törekszünk arra, hogy átlásd a folyamatot és illeszkedjen minden az elvárásaidhoz is.
    Célunk a tökéletesen természetes összhatás elérése!

A tartós eredmény is fontos! Na, de meddig tart?

Függetlenül a tetoválás típusától, a festékek a bőr dermális rétegében hosszú távon megmaradnak. Nem lehet őket lemosni, nem tűnnek el, pusztán halványulnak az idő múlásával, főleg, ha folyamatosan napfény éri őket. Ez az arcon elkerülhetetlen, ezért célszerű folyamatosan fényvédőt használni, hogy megóvjuk szépségünk tartósságát.

Professzionális sminktetováló eszközök és anyagok a Main Street Beauty tárházában

Mióta a tartós make-up divatba jött, rengeteg dolog változott a festékek és a tetoválógépek minőségét illetően. Kezdetben a fekete és a barna volt az a két szín, amely közül választhattak a szépülni vágyók, mára olyan prémium termékek láttak napvilágot, mely paletta folyamatosan bővül, s melynek színvonalából a Main Street Beauty sem enged! A kozmetikai piacon vezető Nouveau Contour intelligens gépe és a természetes pigmentek segítségével érjük el a natúr szépség hatását.
A lehetőségek tárháza végtelen, mi pedig igyekszünk még azt is bővíteni!

Ha kedvet kaptál a szépség állandóságához, nem kérdés! Vágj bele!
Keress minket bizalommal, hogy megadhassuk neked a hőn áhított szépséget, minden nap!

Sminktetoválás áraink

Az árak egy korrekciót (1-3 hónapon belül) és az utókezelő krémet tartalmazzák! Az általam készített tetoválás felfrissítését, újítását 18 hónapon belül 30% kedvezménnyel végzem! + Extra korrekciós alkalom 15 000 Ft-ért.

Kérj időpontot kezelésre!

Töltsd ki az űrlapon és 12 órán belül visszahívunk!

Adataid csak a kapcsolatfelvétel idejéig tároljuk.