Visible Age Reverse

Varázslat 30 perc alatt

Te is néha úgy tekintesz a tükörbe, hogy újabb és újabb jeleit fedezed fel az idő múlásának arcbőrödön? Itt egy ránc, ott egy szarkaláb.

A Visible Age Reverse arckezeléssel az aggodalom helyett kezedbe veheted az irányítást, és tehetsz a természetes öregedési folyamat lassításáért. Mintha visszafordítanánk az idő kerekét.

MAGYARORSZÁGON ELSŐKÉNT NÁLUNK PRÓBÁLHATOD KI EZT A FANTASZTIKUS KEZELÉST.

Tapasztald meg Te is ezt az elképesztően látványos eredményt most bevezető áron 39 500 Ft-ért!

Bőröd látványosan fiatalabbá válik csupán 30 perc alatt

Visible Age Reverse arckezelés

A kezelés legfontosabb eleme az Age Influx koncentrátum. Ennek a készítménynek hármas hatására épít ez a speciális arckezelés.

A bőr mikrokeringésén keresztül regenerálja az epidermiszt. Idővel a véráramlás teljes testünkben, így az arcunkon is csökken. Ezáltal kevesebb oxigén, vitamin és aminosav áramlik az arcbőr bazális rétegében is, ezáltal lassul a sejtmegújulás is. A LIFE INFLOW hatóanyag a hőreceptorokra hat elsősorban, ezért egy fokozott hőérzetet, az erek tágulását eredményezi. Ez járul hozzá a véráramlás fokozásához, mely segti az epidermisz regenerálódását, tömörséget ad a bőrnek, így az simábbnak, fiatalosabbnak tűnik.

Ahogy a véráramlás, az idegrendszerünk is kevésbé aktív az évek előrehaladtával és ez ugyanúgy befolyásolja arcbőrünk változását. A LIFE INFLUX hatóanyag újraindítja a bőr beidegződését, így serkentve a sejtek megújulását, a regenerálódást.

A FIBERLIFE egy sejttenyésztésből származó, 56 sejtösszetevőt tartalmazó hatóanyag, mely a bőr irha rétegében található fibroblasztok csökkent aktivitásával veszik fel a harcot és segítenek a bőr feszességének, tónusának visszaállításában. Ez a kis koktél 20 aminosavat, 14-féle vitamint és 22 biológiai elemet tartalmaz.

Problémás területek

A Visible Age Reverse fiatalító arckezelés lépései

  1. Gyengéd arcradír, hogy előkészítsük a bőrt a kezelésre.
  2. AGE INFLUX koncentrátum felvitele az arcbőrre, mely serkenti a mikrokeringést, élénkíti a bőr beidegzését és regenerálja a rugalmas rostokat.
  3. A VIBROSMOOTHING elektróda segítségével kisimítjuk a ráncokat, csökkentjük az izomösszehúzódásokat (melyek vezetnek valójában a ráncok kialakulásához).
  4. A VIBRODERMIC elektróda segít tovább feszesíteni a bőrt, mivel kifejezetten az irha réteget célozza speciális frekvenciájával. Általa mozgatjuk meg a bőrszövetet és segítünk a nyirokpangás megszüntetésében.
  5. Ezután letisztítjuk és nyugtatjuk az igénybevett bőrt.
  6. Majd pedig a kezelést egy anti-ageing krém felvitelével zárjuk.
A kezeléssel az alábbi problémás területekre fókuszálunk. Ezeken már az első kezelés után rögtön láthatóak lesznek a látványos fiatalodás jelei.
Problémás zónák az arcon

A Guinot UK alábbi videója szemlélteti a kezelés lépéseit és a fantasztikus eredményeket.

Az alábbi űrlap használatával jelezheted nekünk, hogy mely időpont lenne számodra megfelelő, az űrlap elküldése azonban nem garantálja, hogy az adott időpont elérhető. Az elküldés után visszajelzünk neked emailen vagy felhívunk, ha megadtad telefonszámod, a pontos egyeztetés végett.

Kérj időpontot kezelésre!

Töltsd ki az űrlapon és 12 órán belül visszahívunk!

Adataid csak a kapcsolatfelvétel idejéig tároljuk.