Hydradermie Jeunesse, fiatalító arckezelés

A Guinot a fiatal arcbőrben hisz! Ezért alkotta meg a Hydradermie Jeunesse fiatalító és ránctalanító kezelést, mely már az öregedés első jeleinél kifejti hatását.

Az injekciós esztétikai orvoslás valódi alternatívájaként debütált és évek óta színesíti a MainStreet Beauty Szalon palettáját is.

Személyre szabottan, minden bőrtípusra alkalmazható, látványos eredményekkel, már az első kezelések után.

A Guinot szalonok egyik legkeresettebb kezeléseinek egyike, így büszkén mutatjuk be nektek mi is!

Célzott kombináció a hatékonyságért, a Guinot 3-as ereje!

A Hydradermie Jeunesse a Hydraderm Cellular Energy készülék segítségével olyan komplex hatást gyakorol, melyre kevés kezelés képes. Helyreállítja a bőr sejtenergiáját a

-a készülék expozíciója

-a prémium minőségű, célzott szérumok és gélek

-a professzionális kézi technikák

…kombinációjának köszönhetően! Ez a 3-as hatás a kulcsa az azonnal látható eredményeknek és a hossztútávú hatékonyságnak.

Kivételes és lenyűgőző eredményeket kínál, mely a bőr textúráján, tapintásán és feszességén rövid időn belül látható lesz. Azonnal a bőrbe juttatja a hatóanyagokat, így szinte minden cseppje aranyat ér termékeinknek.

A kezelés 8 féle lehetősége rejti az igazi komplexitást!

A szépség mindenkinek mást jelent! De egy biztosan közös: mindent szeretnénk egyszerre! Feszességet, hidratált bőrt, egyenletes textúrát! A cél ugyanaz: A SZÉP BŐR!

A Hydradermie Jeunesse képes arra, hogy mindezt lehetővé tegye.

8 cél, 8 lehetőség a bőr fiatalításáért:

-sejtaktivitás fokozás

-ránctalanítás

-hidratáció

-tisztítás

-táplálás

-ragyogás

-lélegző, könnyed bőr

-bőr előkészítése és javítása

A Hydradermie Jeunesse kezelés lépései

Ide kell meg szöveg

Hatóanyagok melyek a látványos eredményt biztosítják

EL és CL biopeptidek (palmitinsav és peptidek: tripeptid a CL biopeptidben és hexapeptid az EL biopeptidben): A tripeptid serkenti a kollagén és a glikozaminoglikán szintézisét, védi és helyreállítja a kollagén rostokat. A hexopeptid fontos szerepet játszik a dermis mátrix neurotranszmitterének helyreállítási folyamatában, és képes helyreállítani a kollagén rostok szerveződését. A CL és EL biopeptidek hatása kiegészíti egymást a bőr öregedési folyamatai elleni küzdelemben.

Hydraderm Cellular Energy, az eszköz, mely stimulálja a sejtaktivitásod

A GUINOT forradalmian új gépéről már sokat írtunk nektek, de nem tudunk elmenni mellette szó nélkül, ha a Hydradermie Jeunesse kezelésről van szó. A kezelés a Dinamikus Ionizációs módot és a Thermikus sejtaktív energiát egyszerre alkalmazza, mely hatás ezt az arcfiatalító kezelést is hivatott életre kelteni. Olyan lifting és ránctalanító hatással bír, mely tovább erősíti a Jeunesse eredményeit. Olyan kezeléseknél használjuk továbbá, mint a már jól ismert Hydraderm Lift Rapid, az Eye Logic Lift Szemkezelés, a Hydraderm Cellular Energy Lift vagy a Hydraderm Lift + Detoxigene arckezelés. De szakembereink használják erejét az Age Summum vagy a Lift Summum esetében is! A fő funkció minden esetben a sejtaktivitás maximális elérése, mely újult erővel, élettel ruházza fel arcbőröd.

Kiknek ajánljuk ezt a fiatalító arckezelést?

A Main Street Beauty jól tudja, a ráncok a legtermészetesebbek a világon, ennek ellenére senki sem szereti őket. Tudjuk, hiszen mindig mondjátok nekünk és legtöbben ezzel is kerestek fel minket.

A Hydraderm kezeléseket, ahogy a Jeunesse kezelést is mindenkinek ajánljuk, aki fiatalos, feszes, ápolt és ragyogó bőrt szeretne. Fiatal vagy idősödő hölgyeknek, igényes férfiaknak és bárkinek, akinek fontos bőre külleme.

Ahogy minden kezelést, úgy ezt is kúraszerűen ajánljuk, hiszen a konstans szépítés, tisztítás és hidratálás nyújtja a valós eredményt. Kúraszerű alkalmazását meghálálja majd bőröd! 

Hetente egy kezelés, négy hétig, a maximális eredmény érdekében.

Az elért eredmények fenntartása érdekében ajánlott a Guinot termékeinek otthoni használata is, melyről bővebb tájékoztatást és szaktanácsadást Kollegáink nyújtanak számodra. Segítenek kialakítani otthoni rutinodat, mely szintén feltétele a csodás bőrnek.

További kezeléseket ajánlunk!

Kombinálhatod a Hydradermie Jeunesse fiatalító arckezelést további Guinot kiegészítő kezelésekkel is, melyeket felsoroltunk már a Hydraderm Cellular Energy készülék említésénél, s melyeknek igénybevételéről konzultálj szakembereinkkel, hogy a számodra leghatékonyabb kombó szülessen. 

A Hydradermie kezelésekről bővebb információkat itt találsz:

…………………………..

A lehetőségek tárháza végtelen, ahogy a MainStreet Beauty Budapest szolgáltatásainak köre is, tőlünk, Neked!

[elementor-template id="6413"]
[elementor-template id="6214"]