HYDRA PEELING BŐRMEGÚJÍTÓ ARCKEZELÉS

 

A népszerű Beauté Neuve kezelés továbbfejlesztéseként kerül bemutatásra két új hámlasztó kezelés, amelyek harcot hirdetnek a bőr öregedésének első látható jelei, a fakó, élettelen bőrszín, és a pigment foltok ellen.

A Hydra Peeling pH kezelés a gyümölcssavak hámlasztó erejével feloldja a sejtek közötti kötőerőt és a bőr mélyebb rétegeiben is újravarázsolja a bőrt, majd regenerálja a bőrsejteket és táplálja, helyreállítja a bőr védőrétegét.

A Hydra Peeling Dermabrasion kezelés pedig apró, bőrbarát dörzshatású részecskékkel hasonló hatást ér el azon a bőrön, amely érzékenynek mutatkozik a savas hámlasztások iránt.

Mindkét kezelés eredményeképpen a látható ráncok mélysége csökken, javul a bőr tónusa, feszessége és színe, halványulnak a pigment foltok.

A Hydra Peeling kezelések Hydradermie Liftinggel is kombinálhatók a még feszesebb hatásért.

Eye Lift szemkezelés
/puffadásgátló, frissítő, fiatalító, ránctalanító/

Megfiatalítja a szemkörnyéket három lépésben; A kezeléssel különösen a ráncok, a puffadtság és a sötét karikák kialakulása előzhető meg, illetve ezek a tünetek kezelhetők. Már az első alkalom után az apróbb ráncok eltűnnek, a szarkalábak kisimulnak és a szem fiatalosan ragyogóvá válik.

Detoxigene
/méregtelenítő, stresszoldó, hidratáló/

Méregtelenítő kezelés a fakó élettelen stressz hatásnak kitett bőr számára. A kezelés végeztével a bőr méreganyagoktól mentes lesz, visszakapja életteli ragyogását, teltség érzetű, tündöklő és hidratált lesz!

Hydra Peeling

Itt a két új hámlasztó kezelés, amelyek felveszik a harcot a bőr öregedésének első látható jelei, a fakó, élettelen bőrszín, és a pigmentfoltok ellen. Mindkét kezelés eredményeképpen a látható ráncok mélysége csökken, javul
a bőr tónusa, feszessége és színe, halványulnak a pigmentfoltok.

Hydra Peeling Hydrabrazio kezelés
/bőrmegújító, halványító, sejtregeneráló/

Kezelés apró, bőrbarát dörzshatású részecskékkel hasonló hatást ér el azon a bőrön, amely érzékenynek
mutatkozik a savas hámlasztások iránt. Kúraszerű alkalmazása javasolt
a pH kezeléssel kombinálva.

Hydra Peeling pH kezelés
/bőrmegújító, halványító, sejtregeneráló/

A kezelés a gyümölcssavak hámlasztó erejével feloldja a sejtek közötti kötőerőt és a bőr mélyebb rétegeiben is újjávarázsolja a bőrt, majd regenerálja a bőrsejteket és táplálja, helyreállítja a bőr védőrétegét.

 

A Guinot feszesítő arckezelései a szemöldök igazítást és a paraffinos kézápolást is tartalmazzák.