HYDRA PEELING

Bőrmegújító arckezelés

A világ egyik legjobb mélyhámlasztó eljárása! Őszi bőrregeneráció a Guinot-val!

Az igazi 4in1 hatás! A Hydra Peeling olyan szépségbomba, amit mindenképpen ki kell próbálnod! Egy intenzív nyár után számtalan bőrhiba jelenik meg arcunkon! Apróbb foltok, hegek, beégett aknék, a napégette bőr nem kívánt együtthatói! Egy intenzív peeling-gel nem csak megszabadulsz ezektől, hanem bőröd olyan komplex ápolásban részesül, amelyet megérdemel.

A népszerű Beauté Neuve kezelés továbbfejlesztéseként kerül bemutatásra két új hámlasztó kezelés, amelyek harcot hirdetnek a bőr öregedésének első látható jelei, a fakó, élettelen bőrszín, és a pigment foltok ellen.

 1. A Hydra Peeling pH kezelés a gyümölcssavak hámlasztó erejével feloldja a sejtek közötti kötőerőt és a bőr mélyebb rétegeiben is újravarázsolja a bőrt, majd regenerálja a bőrsejteket és táplálja, helyreállítja a bőr védőrétegét.
 2. A Hydra Peeling Dermabrasion kezelés pedig apró, bőrbarát dörzshatású részecskékkel hasonló hatást ér el azon a bőrön, amely érzékenynek mutatkozik a savas hámlasztások iránt.

Mindkét kezelés eredményeképpen a látható ráncok mélysége csökken, javul a bőr tónusa, feszessége és színe, halványulnak a pigment foltok.

A Hydra Peeling kezelések Hydradermie Liftinggel is kombinálhatók a még feszesebb hatásért.

No, de nézzük, mi ez a 4-es hatás és hogyan segíti szépséged kiemelését, és a tökéletes bőr lehetőségét.

 1. Peeling
 2. Mélytisztítás
 3. Hidratálás
 4. Feltöltés

A 4-es hatás nem hagy cserben! Ragyogó bőrt, makulátlan bőrtextúrát és egységes bőrképet nyújt, látványos eredménnyel, már az első alkalom után.

A hatékony hámlasztás legjobb módszere, melyet méltán ajánlunk a Main Street Beauty szalonunkban, a világ egyik legismertebb márkájának termékével, a Guinot Hydra Peeling termékcsaládjával.

Hydra Peeling arckezelés

Mikor érdemes a Hydra Peelinget választanod?

Azoknak a Hölgyeknek és Uraknak ajánljuk, akik úgy érzik, megviselt arcbőrük van, szeretnék újra üdének, fiatalosnak, tisztának és hidratáltnak érezni! Azoknak ajánljuk, akik hisznek a Guinot erejében, bíznak a Guinot szalonok professzionális elhivatottságában és abban, hogy a kezelések alkalmával csodálatos eredményt érünk majd el!

A gyakorlatban minden bőrtípusra alkalmazható! Univerzális hatásának köszönhetően szinte minden bőrproblémára megoldást nyújt. Tökéletes hámlasztó eljárás, amit imádni fogsz!

Amiben számíthatsz rá

 • Segít homogénné tenni a zsíros bőrt, és megszünteti annak kellemetlen érzéseit, túlzó fényét.
 • Összehúzza a tág pórusokat, így téve egységessé arcbőrünket
 • A rugalmatlan, fáradt bőrnek segít visszanyerni eredeti állapotát, halványítja a ráncokat, így biztosít fiatalos megjelenést.
 • Halványítja a pigmentfoltokat, mely rengeteg nőnek okoz kellemetlen pillanatokat. Foltok az arcon, a homlokon, az áll területén, mely nem mutat szép összképet.
 • A Hydra Peeling tökéletes a bőr textúrájának egységes javítására, homogénné teszi, bársonyos tapintásúvá, mintha 10 évet fiatalodott volna. Egy bőrmegújító kezelés, ami eltörli az öregedés jeleit!
Hydra Peeling masszázs

A Hydra Peeling kezelés lépései

Mindössze 45 perc! Ennyi időt kell arra szánnod, hogy bőröd újra tündöklő hatást keltsen! Fájdalommentes, már-már kellemes kezelés, mely olyan hatással van bőrödre, mintha fél évet pihentél volna! Ráncaid kisimulnak, bőröd hidratált és makulátlanul tiszta lesz! Bársonyos érzést nyújt, mikor minden elhalt hámréteg eltűnik az arcbőrről! Homogén lesz, bársonyos, amelyet mindig is szerettél volna.

„Mint a baba popsija”! Ismerős kifejezés, ugye? De nézzük a Hydra Peelinget lépésekben:

A kezelés lépései:

 1. A bőr letisztítása, előkészítése
 2. A Dermabráziós vagy növényi savas peeling felvitele
 3. Hydra Neuve gyengéd arc-, nyak- és dekoltázs masszázs
 4. Hydra Beauté Halványító Maszk
 5. Nappali ápolás
Hydra Peeling maszk

Hatóanyagok, melyek a bőr megújításáért felelnek

Ahhoz, hogy professzionális eredményt érjünk el, és a bőr megfelelő ph értékét kialakítsuk, tökéletesen hatékony tápanyagokra van szükségünk! A Guinot itt sem bízza a véletlenre és olyan komponenseket rakott össze a Hydra Peeling kezelés kapcsán is, mely nem csak a tartós eredményért felel, hanem minden bőrtípusnak megfelelő ápolást biztosít.

Melyek ezek az összetevők? Mik azok a hatóanyagok, amik segítik a hámlasztást?

 • Fitinsav
 • Biolactone
 • Dermostimulines
 • Acticalm
 • Camelina olaj

A masszázs ereje a pH egyensúly beállításában!

A pH nem más, mint a bőr természetes savköpenye! Védelme mindennél fontosabb!

A bőrünk egyedi tulajdonsága, hogy a felszíne enyhén savas, pH értéke 5.5 körüli. Ezt az értéket fenn kell tartani ahhoz, hogy bőrünk minden időben egészséges legyen! Ha ez nem így történik, a pH értékében történő változások meggyengítik a bőr védekező funkcióit. Ez megkönnyíti a fertőzések, bőrirritáció és allergiák kialakulását és a kiszáradást. A védelem érdekében a Hydra Neuve arc-nyak és dekoltázs masszázs kiváló lépés, mely kezelésünk egyik talán legfontosabb állomása. Alkalmazásával tökéltesen felszívódnak a bőr táplálására szolgáló hatóanyagok és stabilizálódik a bőr védelmi funkciója!

Kiknek ajánljuk ezt a bőrmegújító arckezelést?

Mint minden bőrmegújító kezelésünket, a Hydra Peelinget is kúraszerűen javasoljuk! Megfelelő időközönként, a bőr állapotának és típusának megfelelően elvégezhetjük a kezelést, hogy idővel a tökéletes bőr ne csak álom maradjon, hanem alap elvárás!

Mindazoknak ajánljuk, akik tökéletes bőrre vágynak, és a tündöklő arcbőrt annak tisztaságában és konstans ápolásában látják! Férfiaknak is ajánljuk, hiszen az ő bőrüket is megviselte a nyár és nekik is jár a kényeztetés, az egészséges bőr látványa. Ajánljuk továbbá az egységes és ragyogó bőr szerelmeseinek!

Ha pigmentfoltos a bőröd, ha zsíros és aknés, ha száraz vagy éppen az ellenkezője! A bőr megfelelő pH értékének beállításával minden bőrtípusból ki lehet hozni a maximumot!

A Guinot kezelések erre születtek! Prémium kezelés, prémium hatóanyagokkal és több évtizedes szakértelemmel!

Keress minket a Main Street Beauty szalonban!

Kérj időpontot kezelésre!

Töltsd ki az űrlapon és 12 órán belül visszahívunk!

Adataid csak a kapcsolatfelvétel idejéig tároljuk.