3 in 1: ionizáció, stimuláció, speciális vákumfej

Ugyanúgy szérum gélekkel dolgozunk mint a Hydradermie kezeléseknél, csak itt a feszesítő vagy a zsírbontó zselével kezelünk, attól függően, kinek melyik területen mire van szüksége.

Mivel a TechniSpa testkezelő gépünk több funkciós, minden könnyedén kivitelezhető vele:

  • miután megszabadultunk a felesleges kilóktól
  • és az összes cellulitunktól, a Guinot TechniSpa
  • vasalós vákummasszázsának segítségével jöhet a szövetek feszesítése, tónusossá tétele és a csodálatosan kidolgozott, formás test érzete.

TechniSpa forradalmian új testkezelő gép, ahol egyszerre több funkcíót is tudunk használni. A kezelés alatt enyhe vákum masszázs segítségével feszesítünk és hatóanyagot viszünk be a bőrbe, a test egész területén. A kúra alatt 40%-kal feszesebb bőr érhető el.

Actiserum termékek: a maximális hatásosságért és komfortérzetért a TechniSpa gép új generációs Actiserum termékekkel kerül forgalomba. A GUINOT kutatás legújabb eredményei alapján az Actiserum termékek specifikusak minden egyes kezeléshez. Magas koncentrációjú, válogatott aktív hatóanyagokból (koffein, Crelastine B, vörösbor stb.) állnak. A kettős ionizáció képessé teszi ezeknek az aktív hatóanyagoknak a bőr mélyébe való gyors felszívódását, hatásos és látható eredményeket biztosít a bőrfeszesítés területén. A melegíthető kezelőfej jóleső komfortérzetet biztosít. A meleg megnöveli a kezelés hatásosságát és megtartja a test melegét.

Az Anti-cellulit vákumos kezelés a testkezelések legfelsőbb kategóriájába tartozik. Hatásos és látható eredményeket biztosít a karcsusítás, a cellulit eltűntetésében a kényes területeken. A karcsúsítás mellett az új Actiserum termékek különlegesen puha és telt bőrt biztosítanak már az első kezeléstől kezdve.

Klinikai hatékonysági teszt eredméyek: K+F Laboratórium/ Bordeaux Kórház Center 4 egymást követő hét alatt- három kezelés hetente.
BIZTONSÁG: Az időszak alatt a páciensek jól tolerálták a DLA kezeléseke.
FESZESSÉG: 40%-kal növekedett a bőr fesszessége a comb kürül.
ALAKFORMÁLÁS: 3.5 cm-rel csökkent a comb körmérete.
LÁTVÁNY: A bőr simább, bársonyossabb, sőt a “narancsbőr” megjelenése teljesen lecsökken 12 kezelés után.

TechniSpa Feszesítő testkezelés

60 perc - 14 800 Ft

TechniSpa forradalmian új testkezelő gép, ahol egyszerre több funkcíót is tudunk használni. A kezelés alatt enyhe vákum masszázs segítségével feszesítünk és hatóanyagot viszünk be a bőrbe, a test egész területén. A kúra alatt 40%-kal feszesebb bőr érhető el.

TechniSpa Anti-cellulit vákumos testkezelés

60 perc - 14 800 Ft

A testkezelések legfelsőbb kategóriájába tartozik, a kezelés alatt a vákum masszázs segítségével egyszere bontunk zsírt, feszesítünk és hatóanyagot viszünk be a bőrbe, a test egész területén. Hatásos és látható eredményeket biztosít a karcsusítás, a cellulit eltűntetését a kényes területeken. A karcsúsítás mellett az új Actiserum termékek különlegesen puha és telt bőrt biztosítanak már az első kezeléstől kezdve. A bőr simább, bársonyossabb lesz, és segíti a narancsbőr eltűnését.

X