Guinot Aroma Body testkezelés, a tökéletesen karcsú, feszes és ellazult testért

Természetes, manuális kezelések esszenciális olajokkal, agyaggal, cukornáddal és kiwi kivonattal! Manuális feszesítő, relaxáló kezelések, amelyek tökéletes és természetes megoldást jelentenek narancsbőr esetén, a bőr feszességének hiányában, valamint stressz kezelésére. A kezelések során felhasznált természetes növényi és gyümölcsolajok, valamint a Relaxáló – Energetizáló vagy az Anti-Cellulit – Karcsúsító masszázs jótékony hatással vannak a testre és a lélekre egyaránt.

A kezelések lépései (35-60 perc):

 • a bőr letisztítása, előkészítése, leradírozása
 • Relaxáló-Energetizáló vagy Anti-Cellulit – Karcsúsító masszázs
  (kivétel a Cukor-kiwi Bőrpuhító és a Bőrpuhító Önbarnító kezelés)
 • bőrápolás, önbarnító vagy vízmegkötő Szauna Masz használata
 • a kezelésnek megfelelő befejező testápoló használata
 • Az Anti-Cellulit – Karcsúsító kezelés ára: 9 800 Ft
 • A Cukor-kiwi Bőrpuhító kezelés ára: 8 800 Ft
 • A Bőrpuhító Önbarnító kezelés ára: 9 800 Ft
 • A Bőrpuhító Relaxáló-Energetizáló kezelés ára: 9 800 Ft
 • A Relaxáló-Energetizáló Masszázs ára: 9 800 Ft

Hogy mitől is nagyszerű és miért is érdemes kipróbálni a GUINOT AROMA TEST kezeléseit?

A GUINOT, a szépségszalonok vezető specialistája megalkotta az AROMA TEST KEZELÉST. A karcsúsító, bőrlágyító és nyugtató kezelések hármasa egyesíti az esszenciális olajak energiáját és a GUINOT kozmetikusának professzionális manuális technikáit. Élvezd a színtiszta ellazulás és hatékony karcsúsodás pillanatait!
Karcsúság, feszesség és fittség a három AROMA TEST kezeléssel:

TESTKONTÚR kezelés

hármas hatással, amely egyesíti az esszenciális olajok stimuláló hatásait, a SZAUNA MASZK víztelenítő, és az agyag méregtelenítő hatását. Testednek körvonalai karcsúbbá válnak és azonnal könnyebbnek érzed majd magad.

BŐRPUHÍTÓ kezelés

bőrmegnyugtató radírral, amely cukornádból és kiwi kivonatból készül. A bőröd fantasztikusan sima, csodálatosan lágy és selymes lesz.

RELAXÁLÓ kezelés

illóolajos nyugtató és energizáló GUINOT masszázzsal. A testedet azonnal átjárja a jólét érzése és a felhőtlen nyugalom. Ez a valódi felemelő érzés pillanata, Szandi szakértő, gondoskodó kezei alatt!

A kezelés mögött rejlő titok:

BŐRMEGÚJÍTÓ HÁMLASZTÁS

Ez a kiwi és a nádcukor alapú, 100%-ig természetes hámlasztó alaposan előkészíti a bőrt a további kezelésre. Eltávolítja a halott bőrsejteket és befogadóbbá teszi a bőrt a továbbiakban használt aktív összetevőkre. A különlegesen gyengéd hámlasztás bámulatosan selymessé teszi a bőrt.

CELLULIT ELLENI TESTSZOBRÁSZAT

A professzionális masszázshoz itt az ANTI-CELLULIT OLAJAT használjuk, amely közvetlenül a zsírlerakódásokat támadja és finoman formálja a test sziluettjét. A méregtelenítő esszenciális olajak természetes energiái és hatékony felszívódási képességük segítségével a bőr mélyén fejtik ki a hatásukat és felszámolják a cellulitot.

A VÍZMEGKÖTÉST SZABÁLYOZÓ TESTMASZK

A kezelés egy agyagos, zöldteás “test-fóliázással” végződik, amely fantasztikus “szauna hatást” fejt ki. A kiemelkedő felszívó képességű agyag szó szerint felszívja a méreganyagokat és vízteleníti a szöveteket. A testmaszk eltávolítja a szövetekben vérbőséget okozó fölösleges vizet, azonnali karcsúsodást eredményezve.

X