A feszes és fiatalos bőr injekciók nélkül is elérhető. Természetes, hogy a stressz, kimerültség, az idő múlása nyomot hagy arcunkon. A HYDRADERMIE LIFT KEZELÉS abban segít, hogy ezeket a jeleket a lehető legjobban eltüntesse, elhalványítsa, és feszes, fiatalos megjelenést biztosítson számunkra. A HYDRADERMIE LIFT kezelés nem csupán a bőr felépítésén dolgozik, a hám- és irharéteg helyreállításán, erősítésén, hanem az arcizmok stimulálásával javítja az arc tónusát, feszesebb arcvonásokat kölcsönöz. A KEZELÉS EREDMÉNYEKÉPP A SEJTAKTIVITÁS INTENZITÁSA NŐ, ÉS AZ ARC VONALAI MEGEMELKEDNEK. Ugyanúgy kell arcunk izmait karban tartanunk ahhoz, hogy szép maradhasson, mint edzeni a lapos has, feszes fenék eléréséhez. A három alkalommal megismételt Hydradermie Lift kezelés kúrát követően az arc láthatóan fiatalabbá válik…injekciók nélkül! Az eredmény már az első alkalommal látható lesz! Arcod simábbá, feszesebbé válik, az apróbb ráncok kisímulnak.

A Hydradermie Lift kezelést további kiegészítő kezelésekkel kombinálhatjuk:

Hydraderm Cellular Energy Lift Express (hidratáló, feszesítő, izomstimuláló)

50 perc - 8 500 Ft

Ha nincs időd egy teljes feszesítő kezelésre, ezzel a kisebb arckezeléssel még mindig kényeztetheted magad és tehetsz a fáradtság jeleinek eltüntetéséért. A kezelés ugyanúgy tartalmaz izomstimulációt és arcpakolást.

Hydradermie Lift + Eye Logic Szemkezelés (ránctalanító, feszesítő, hidratáló)

70 perc - 14 500 Ft

Hydradermie Lift kezelést Hydradermie Lift Yeux szemkörnyék kezeléssel is kombinálhatjuk. A Hydradermie Lift Yeux kezeléssel a szemkörnyéki izmokat dolgoztatjuk meg új tónust és feszességet adva nekik. Már az első alkalom után az apróbb ráncok eltűnnek, a szarkalábak kisimulnak és a szem fiatalosan ragyogóvá válik. A kezelés arc-nyak-dekoltázs masszázzsal és maszkkal egészül ki.

Hydradermie Lift (tónusfokozó, izomstimuláló, lifting hatás)

70 perc - 14 500 Ft

A kezelés eredményeképp a sejtaktivitás intenzitása nő, és az arc vonalai megemelkednek. A három alkalommal megismételt Hydradermie Lift kezelés kúrát követően az arc láthatóan fiatalabbá válik…injekciók nélkül! A kozmetikus személyre szabottan válogatja ki a megfelelő növényi koncentrátumokat és keveri ki a frissítő, lehúzható maszkot.

Hydradermie Lift + Aroma arckezelés (relaxáló, izomstimuláló, tápláló)

90 perc - 15 500 Ft

A Hydradermie Lift kezelés Aroma arckezeléssel kombinálva a feszesítő hatás mellett teljes relaxációt és tápláló hatást biztosít az esszenciális olajoknak köszönhetően. Az izomstimuláció mellett a kezelés tartalmaz energetizáló masszázst és lehúzható aroma arcmaszkot, kézmasszázst és szemöldök igazítást.

Hydradermie Lift + Beauté Neuve (bőrmegújító, izomstimuláló, sejtregeneráló)

90 perc - 16 500 Ft

A Hydradermie Lift kezelés Beauté Neuve arckezeléssel kombinálva a feszesítő hatás mellett eltünteti a bőr elhalt hámsejtjeit, halványítja a pigmentfoltokat és felgyorsítja a sejtmegújulást. Az izomstimuláció mellett a kezelés tartalmaz sejtregeneráló szérumot, arc-nyak-dekoltázs masszázst és mélytápláló C-vitaminos arcmaszkot, kézmasszázst és szemöldök igazítást.

Hydraderm Cellular Energy Lift + Liftosome (tónusfokozó, izomstimuláló, ránctalanító)

90 perc - 16 500 Ft

A Hydradermie Lift kezelés Liftosome arckezeléssel kombinálva a feszesítő hatás mellett kisimítja az apró ráncokat és oxigénnel látja el a bőrsejteket, így felerősítve a lifting hatást. Az izomstimuláció mellett a kezelés tartalmaz pro-kollagénes koncentrátumot és thermolift maszkot, valamint anti-age szérumot, arc-nyak-dekoltázs masszázst, kézmasszázst és szemöldök igazítást.

Eclat Lifting - Ragyogást Fokozó lifting kezelés

80 perc - 15 500 Ft

Szöveg helye…

X