Hydradermie, a Guinot vezető Sztárkezelése

A világhírű francia GUINOT kezelések a világ több mint 70 országában töltenek be vezető szerepet. A termékek mindig a legújabb, leghatásosabb aktív hatóanyagokat tartalmazzák és folyamatosan megújulnak.

A Hydradermie egy különlegesen exkluzív GUINOT kezelést kínál, amely bőrét fiatalossá, ragyogóvá teszi már az első kezeléstől kezdve. A Hydradermie dinamikus ionizációs kezelést kizárólag gyakorlott, speciálisan képzett kozmetikusok végzik. Akár New Yorkban, Londonban, Hong Kongban, Sydneiben, Torontóban, Madridban vagy Rómában látogatsz el egy GUINOT szalonba, biztos lehetsz benne, hogy a dinamikus kezelés meg fog felelni elvárásaidnak. Angliában a Hydradermie az angol királyi család egyik kedvenc kezelése.

A Hydradermie forradalmian új arcápolási eljárás gőzölés nélkül, szinte fájdalommentesen tisztítható az arcbőr. Ez az egyedülálló, és jelentős innováció az ionizált aktív hatóanyagok gyors és mély rétegben való felszívódását, valamint kivételes hatásosságát eredményezi. A kezelés folyamán minden bőrtípust és problémát az annak megfelelő hatóanyagokkal kezeljük.
A javasolt három alkalmas kúrával, vagy a havi fenntartó kezelésekkel bőröd tisztább, egészségesebb és ragyogóan gyönyörű lesz egész éven át.
A Hydradermie a leghatásosabb mélytisztító kezelés bőröd számára. Fontos, hogy az arctisztítás után olyan hatóanyagokat juttatunk be, amelyek hosszú távon egészségesebbé teszik a bőrt. A Hydradermie dinamikus ionizációs kezelés végére látni fogod a szépségápolás eredményét. Arcod kipihent és tündöklően ragyogóvá válik.

“Dinamikus ionizáció”: Az aktív hatóanyagok pozitív, illetve negatív töltéssel azonnal felszívódnak a hámrétegben, így biztosítva a mély rétegű hidratációt.
“Thermic Energy”: A bőr sejtjeinek magas frekvenciájú oxigénnel való ellátása, valamint mikrokeringésének stimulálása ragyogóvá teszi a bőrszínt, hőenergiával tölti fel a sejteket, mindemellett antibakteriális hatása is van.
“Feszesítő masszázs”: A személyre szabott maszk és a nyugtató masszázs élettel telivé varázsolja a bőrt, amely a relaxáció következtében teljesen feltöltődik.
A kezelés után a kozmetikából kilépve a bőr gyönyörű, élettel teli, egészségesen ragyogó.
Szépségápolási céljaidnak és bőrtípusodnak megfelelően 7 különböző kezelés közül választhatsz:

Hydraderm Alapkezelés tiniknek (tisztító, hidratáló, frissítő)

80 perc - 9 500 Ft

Tinik alapos arctisztító kezelése a probláma mentes bőrért 18 éves korig. A kezelés tartalmazza a tisztítás utáni összehúzó krémek, -maszkok használatát, és az oxigénes fertőtlenítő kezelést is egyaránt.

Hydradermie Plus kezelés (tisztító, hidratáló, tápláló)

110 perc - 14 500 Ft

A Plus kezelés behidratálja és táplálja a bőrt. Az arc, -nyak és a dekoltázs területeinek az ápolását egyaránt tartalmazza. A szemöldök igazítás ajándékba jár hozzá.

Hydradermie DELUXE (tisztító, tápláló, feszesítő)

120 perc - 17 500 Ft

A Deluxe kezelés mindamellet, hogy táplálja és hidratálja a bőrt, a mélyebb rétegekig feszesíti is azt. Az arc, -nyak és a dekoltázs területeinek az ápolását is tartalmazza. A Guinot vezető Hydradermie Lift kezelésével egyaránt. A speciális szérumok használatával fokozzuk a masszázs hatását. A paraffinos kézápolás ajándékba jár hozzá.

Hydradermie DELUXE Plus (ránctalanító, tónusfokozó, bőrmegújító)

130 perc - 21 500 Ft

A Delux Plus kezelés mindamellet, hogy táplálja és behidratálja a bőrt, a mélyebb rétegekig feszesíti is azt, az apróbb ráncocskák kisímítását is segíti. Az arc, -nyak és a dekoltázs területeinek az ápolását egyaránt tartalmazza. A Guinot vezető Hydradermie Lift kezelésével beépítve. Speciális arc, nyak szérumok használatával, szem és száj környék ápolással együtt. A szemöldök igazítás és a paraffinos kézápolás ajándékba jár hozzá.

Hydraderm Age Logic Lift DELUXE Plus (öregedésgátló, ránctalanító, fiatalító, sejtregeneráló)

150 perc - 25 500 Ft

Az Age Logic Deluxe Plus kezelés mindamellet, hogy táplálja és behidratálja a bőrt, a mélyebb rétegekig feszesíti és ránctalanítja is azt. Az arc, -nyak és a dekoltázs területeinek az ápolását egyaránt tartalmazza. A Guinot vezető Hydradermie Lift és Liftosome kezelésével egybekötve. Speciális arc, nyak szérumok használatával, szem és száj környék ápolással együtt. A szemöldök igazítás és a paraffinos kézápolás ajándékba jár hozzá.

X