A népszerű Beauté Neuve kezelés továbbfejlesztéseként kerül bemutatásra két új hámlasztó kezelés, amelyek harcot hirdetnek a bőr öregedésének első látható jelei, a fakó, élettelen bőrszín, és a pigment foltok ellen.

A Hydra Peeling pH kezelés a gyümölcssavak hámlasztó erejével feloldja a sejtek közötti kötőerőt és a bőr mélyebb rétegeiben is újravarázsolja a bőrt, majd regenerálja a bőrsejteket és táplálja, helyreállítja a bőr védőrétegét.

A Hydra Peeling Dermabrasion kezelés pedig apró, bőrbarát dörzshatású részecskékkel hasonló hatást ér el azon a bőrön, amely érzékenynek mutatkozik a savas hámlasztások iránt.

Mindkét kezelés eredményeképpen a látható ráncok mélysége csökken, javul a bőr tónusa, feszessége és színe, halványulnak a pigment foltok.

A Hydra Peeling kezelések Hydradermie Liftinggel is kombinálhatók a még feszesebb hatásért.

Hydra Peeling pH bőrmegújító arckezelés

45 perc - 15500 Ft

Bőrmegújítás 3 lépésben:
1) HYDRA PH HÁMLASZTÁS – A fitinsavnak köszönhetően mély rétegben hámlaszt, célbaveszi a barna foltokat és a pigmentációt.
2) HYDRA NEUVE MASSZÁZS – passio virág kivonatának köszönhetően regenerálja a bőrsejteket, stimulálja a sejtaktivitást a megújult bőrben.
3) HYDRA BEAUTÉ MASZK – nyugtatja és védi a bőrt miközben kiemeli a szépséget, a camelia olaj táplálja és helyreállítja a bőr védőgátját. Minden bőrtípusra ajánlott, pigmentfolt halványításra kúraszerűen ajánlott.

Hydra Peeling Hydrabrasion arckezelés

45 perc - 14500 Ft

Bőrmegújítás 3 lépésben:
1) HYDRABRASION HÁMLASZTÁS – Mechanikai és a papaya kivonat enzimatikus hatásának köszönhetően eltávolítja az elhalt felszíni hámsejteket, teret adva a feltörekvő új sejteknek.
2) HYDRA NEUVE MASSZÁZS – passio virág kivonatának köszönhetően regenerálja a bőrsejteket, stimulálja a sejtaktivitást a megújult bőrben.
3) HYDRA BEAUTÉ MASZK – nyugtatja és védi a bőrt miközben kiemeli a szépséget, a camelia olaj táplálja és helyreállítja a bőr védőgátját. Érzékeny bőrtípusra egyaránt ajánlott.

X