Foot Peeling

Avagy az ápolt lábfej nem luxus, hanem alap elvárás

Foot Peeling eredmények

Ugyan kinek van ideje a lábfejével foglalkozni?

A Foot Peeling egy olyan lábhámlasztó kezelés, mely puhítja és megfiatalítja a lábakat.

A távol-keleti országokban a lábfej fiatalítása a hétköznapi élet része. Már szinte kislány korban megtanítják a gyerekeknek, hogyan tisztítsák, védjék és ápolják lábfejeiket, mely a későbbi nőiességük egyik alap védjegye lesz.
Elmondják, és megtanítják nekik, hogy lábaikra hárul teljes testsúlyuk cipelése, ezért egy ekkora megterhelésnek kitett testrész kiemelt gondoskodást igényel.
A mi kultúránkban jellemzően akkor kezdünk el foglalkozni lábfejünkkel, ha már felütötte a fejét valamilyen probléma, mint például szaruréteg kialakulása, berepedezett sarok megjelenése.
Gyermekkorban szinte egyáltalán nem téma ez a családokban, mert egy gyermeknek mindig puha a bőre! Igen ám, de meddig?

Nem csak akkor kell időt szánni erre, ha éppen “szezonja van”, vagy “mások is látják”.
Az ápolt lábfej a nőiesség egyik alap pillére, így nem kérdés, hogy egész évben gondot kell rá fordítanunk megfelelő kozmetikai és lábápolási kezelésekkel.

A Main Street Beauty Szalon bemutatja a Guinot Foot Peeling kezelését, mely pedikűr szolgáltatásaival párban a mindig gyönyörű, puha és bársonyos lábfejekért száll harcba!
Hisszük és valljuk, hogy egy nő egész évben nő, így minden esetben figyelnie kell a legapróbb részletekre is!

A Foot Peeling célja

Ez a kifejezetten a lábfejre kifejlesztett hámlasztó kezelés két hatást kombinál: egy úgynevezett
hámlasztó hatást, amely a talp érdes területeit teszi simává, és egy regeneráló hatást a lábfej felső részén és a talpon.

Eredmények egy 30 perces kezelés után

A talp bőre “újnak” tűnik.
A lábak érzete sokkal komfortosabbá és láthatóan fiatalabbá válik.

A kezelések alkalmával a tesztalanyok 100%-a észlelte az érdes bőr jelentős csökkenését és azt is, hogy a bőrük puha, sima, hidratált lett, a lábak külső megjelenése pedig javult.

A lábápolás jótékony hatásai

Sokat beszélünk az arc és a kéz bőrének ápolásáról, de talán túl keveset a lábak helyzetéről. Az arc és a kéz bőrét tartjuk a legsérülékenyebbnek, hiszen fedetlenségük miatt naponta ki vannak téve a környezet kártékony hatásainak. UV-sugárzás, hőmérséklet változások, a rossz levegő szennyeződései… mind-mind a bőrünk elsőszámú ellenségei. Azonban nem is gondolnánk, hogy a lábak ápolatlansága hasonló – ha nem erősebb és összetettebb – problémákat rejt.

Az öregedés jelei a lábfejeket borító bőrön is látszanak, ezért az Anti-aging kezelés itt sem hagyható el!

A lábápolás fontossága nem csak esztétikai okokból jelentős, de komoly betegségeket is meg tudunk előzni vele, vagy épp kezelni.
Egy ápolatlan, megkeményedett, repedezett bőr rontja a vérkeringést és a fertőzések melegágya lehet! Bőrbetegségek, gombás vagy bakteriális fertőzések, bevérzések, fájdalom és az azzal járó rossz közérzet. A Guinot biztosítja számodra a fiatal láb érzését, hogy mindig üdén, puhán és fájdalmak nélkül létezhess a hétköznapokban.

A Foot Peeling kezelés menete

A Guinot Foot Peeling kezelés gondoskodik a repedezésre hajlamos sarokról, melynek oka lehet a túlságos kiszáradás, a nem megfelelő táplálkozás, vagy rossz lábbeli használata. Szinte azonnal javítja a bőr állapotát, csökkenti és enyhíti az irritációkat. A bőr visszakapja simáságát, mélyen regenerálódik és megújul.

Kúraszerűen, egész évben, legalább 2 havonta, az egyedi igényeknek megfelelően alkalmazható!

Kiknek ajánljuk a Foot Peelinget?

Erre a kérdésre nagyon egyszeű a válasz: akik szeretnének ragyogó és nőies lábakat, egész évben.
Férfiak is érkezhetnek hozzánk, hiszen náluk is fontos az ápoltság, a lábfejeken is!
Azoknak is ajánljuk, akik intenzív szarusodásra hajlamosak, akik sokat vannak talpon, így a tüneteik erősebbek, akik fáradt lábakra panaszkodnak, vagy akiknek egészségügyi állapota olyan tünetekkel bír, mely a bőr állandó száradásával, repedezésével jár.

Fontos: Kezelésünket kizárólag egészséges bőrön tudjuk elvégezni. Ha munkatársunk ennek ellenkezőjét tapasztalja, gyógypedikűröst vagy orvosi ellenőrzést javasol majd.

Keress minket a Main Street Beauty szalonban!

Kérj időpontot kezelésre!

Töltsd ki az űrlapon és 12 órán belül visszahívunk!

Adataid csak a kapcsolatfelvétel idejéig tároljuk.