Detoxygéne - Méregtelenítés a Guinot szakemebreitől!

Bőrünk sosem áll le a működéssel. Folyamatosan él, termel, újjászületik, megújul. De eközben olyan anyagokat is létrehoz, melyek nem kívánatosak a szervezetben, s melyeket kiválasztással távolít el, például izzadással igyekszik megszabadulni a méreganyagoktól. Tovább nehezíti a dolgát a külső szennyeződések hada, a dohányzás, vagy az egészségtelen életmód által felhalmozott anyagok, melyek tovább rontanak állapotán. A Guinot kezeléseinek és termékeinek hála van megoldás!

Detoxygéne, a Guinot méregtelenítő arckezelése

Detoxygéne

Az említett hatások miatt a méreganyagok felhalmozódnak a bőrben, fáradttá, szürkévé, ráncosabbá változtatva azt. Minden nő – és férfi is – arra törekszik, hogy ezeket a tulajdonságokat a lehető legkevesebb mértékben tapasztalja. Emiatt a Main Street Beauty Szalon zászlóvivője annak, hogy a legmodernebb és leghatékonyabb arcfeszesítő, ránctalanító és méregtelenítő szolgáltatásokkal lássa el vendégkörét.

Az új Detoxygéne, a Guinot forradalmi arckezelése, eltávolítja az elhalt hámsejteket, hidratálja és méregteleníti a bőrfelszínt, oxigénnel látja el a bőrt.

Nagyobb szükségünk van méregtelenítésre, mint valaha! Az arcodnak is!

Tavasszal a méregtelenítő arckezelések szükségesebbek, mint egész évben bármikor!

Az év végén nem csak mi, hanem szervezetünk is elfárad, ezért az új év és a jóidő beköszöntével szükséges egy kiadós méregtelenítés kívül-belül. A méregtelenítés nem csak az életmódban és a sportolásban van jelen, bőrünk ápolásának éppúgy szerves része, mint a hétköznapok egyéb területén.

Az év végi terhek arcunkon is nyomot hagynak. Ebben az esetben nem elég a minőségi arctisztítást a napi tevékenységek részévé tenni, hanem olyan kezeléseket kell beiktatni, melyek intenzív és hatékony eredménnyel ajándékoznak meg. A szépségápolás méregtelenítés nélkül olyan, mint a tavasz virágok nélkül.

Nézzük a Detoxygéne kezelést a gyakorlatban, mely a Main Street Beauty szalon egyik kiemelt arckezelése.

A Detoxygéne kezelés lépései

 1. A kezelés kezdéseként három lépésben enzimatikus és mechanikus bőrradírozást végzünk:
  Ez a folyamat eltávolítja a méreganyagokkal és szennyeződésekkel terhelt hámsejteket, mely által az arcbőr tisztul és felpuhul. Olyan “szépség-antré” ez, mely minden kezelésünk első lépését, a tisztítást hivatott teljesíteni.
 1. Ezt követi a zöld agyag tartalmú Méregtelenítő Maszk, mely mint egy mágnes vonzza magához a szennyeződés részecskéit, a tisztítást tovább fokozza, mint egy szívó hatással tünteti el a legapróbb szennyeződéseket. Hatóideje után egyszerűen csak le kell húzni a bőrről.
 2. Végül az Oxigenizáló Masszázskrém, amely ATP-vel, Actinergie-vel növeli a sejtek oxigénfelvételét és energizálja az arcbőrt. Olyan “touché” ez a bőr számára, mely után nincs más választása, mint ragyogni.

A kezelés hatására a bőrfelszín megújul, megszabadul a méreganyagoktól és újra fiatalosan tündököl.

Az 50 perces kezelés az egyik leghatékonyabb arcméregtelenítő eljárás napjainkban!

Hatóanyagok melyek a látványos eredményt biztosítják!

A Guinot szalonok méltán ismert és elismert partnere a Main Street Beauty Szalon is, mely kizárólag hatékony, márkahű és professzionális termékekkel dolgozik. Azt már többször említettük, hogy ebben nem ismerünk kompromisszumot!
Nézzük, milyen intenzív és esszenciális hatóanyagok sorát alkalmazzuk a kezelés során:

 • Pro-Oxigen: serkenti a bőrsejtek anyagcseréjét
 • Gyapotmagolajból nyert tisztítószer: védi a bőr hidrolipid rétegét, szennyeződés eltávolító hatóanyag
 • Glycerox He: a hatékony és kíméletes leöblítést szolgálja
 • Lótuszkivonat: bőrpuhító, érfalvédő tulajdonságú
 • Detoxilin: megszabadítja a bőrt a méreganyagoktól
 • E-Vitamin: kiváló antioxidáns a folyamat során, mely megakadályozza a szabadgyökök kialakulását
 • Növényi DNS: segíti a sejtek regenerálódását
 • Sheavaj: táplálja és puhítja a bőrt
 • Hydrocit Komplex: hosszantartó hidratálást biztosít
 • Természetes növényi kivonatok: tovább növelik a hidratáltságot

A masszázs ereje az oxigénellátásban

A szervezet megfelelő működéséhez életünk minden percében 1 liter oxigénnek kell eljutnia a sejtekhez. Ideális esetben ezt a vér megfelelő oxigénellátása biztosítja. A környezeti ártalmak, az egészségtelen életmód, valamint az életkorból adódó szívfunkció- és érrendszer-változások sajnos fokozatosan csökkentik a vér oxigén nyomását. Ez az oxigénhiány az elsők között az arcbőrön látható, így mindent meg kell tenni azért, hogy pótoljuk a mennyiséget!

Az arcmasszázs olyan folyamat, mely radikális hatással van bőrünk oxigénellátására.

A Detoxygené olyan kezelés, mely gyönyörűen pótol, feltölt és csökkenti a hiányállapotot.

Az oxigén és a hatóanyagok beépülnek a bőrbe, ennek következtében az üdébb, frissebb lesz. Oxigén jelenlétében a sejtek egészségesen tudnak osztódni, a hatóanyagok be tudnak épülni, ezért kiváló feszesítő kezelés is.

Kiknek ajánljuk ezt a méregtelentő arckezelést?

Mint szinte minden kezelést, a Detoxygené kezelést is kúraszerűen javasoljuk!

Kifejezetten ajánljuk első lépésként azon vendégeink számára, akik bármelyik anti-ageing kúránkat szeretnék igénybe venni.

Azoknak is, akik szeretnék visszafordítani az idő kerekét és akik a komplex megoldások hívei. Férfiaknak is ajánljuk, hiszen az öregedési folyamatok őket sem kerülik el. Ha tiszta, üde és fiatalos arcbőrre vágysz, további kezelések mellett elsőként a Detoxygené-t javasoljuk.

A tartósabb hatás érdekében javasoljuk a Guinot Detoxygéne kezelést egybekötni a Theladerm Oxygen kezelésünkkel, mely egy intenzív, arcfiatalító oxigénkezelés.

A két kezelés együttes hatása rendkívül látványos, hosszantartó hidratáltságot és komfortérzetet kölcsönöz a bőrnek.

A kombinált kezelés időtartama 90 perc.

A Main Street Beauty méregtelenítő arckezeléseit imádni fogod, és hatékonyságában fürdőzve ragyogni fogsz, tavasszal is!

Várjuk hívásod!

Keress minket a Main Street Beauty szalonban!

Az alábbi űrlap használatával jelezheted nekünk, hogy mely időpont lenne számodra megfelelő, az űrlap elküldése azonban nem garantálja, hogy az adott időpont elérhető. Az elküldés után visszajelzünk neked emailen vagy felhívunk, ha megadtad telefonszámod, a pontos egyeztetés végett.

[elementor-template id="6214"]