“Mikrodermabrázió, a leglátványosabb eredményeket hozó arckezelés (Microdermabrasion)…”

 

Hogyan működik a Mikrodermabrázió?

 

A bőr legfelső rétegéből egy gyémántporral futtatott speciális eszközzel “lecsiszolja” a fölösleges sejteket, a különbség abban rejlik, hogy nem idéz elő mély hámlasztást, nem érinti a mélyebb rétegeket. Ezáltal a bőr egészséges, jobb tónusú, a nap vagy az életkor következtében megjelent elszíneződésektől mentes, fiatalosabb lesz. A kezelés fájdalommentes és tetszés szerint ismételhető, hatására a mikrokeringés fokozódik, így a bőr “fogékonyabb” lesz a kozmetikumokra, a hatóanyagokat nagyobb mértékben képes felvenni és hasznosítani. A bőr így több hónapon át megőrzi fiatalosságát, rugalmasságát.
A mikrodermabrázió első alkalmazása után a bőr érdessége 20%-kal csökken!

A mikrodermabrázió hatékonyan kezeli a:

 • ráncokat,
 • szarkalábakat,
 • aknékat,
 • hegeket,
 • pigment zavarokat,
 • öregségi foltokat,
 • striákat
 • és más bőrsérüléseket,
 • lassítja a szemkörnyéki szarkalábak képződését,
 • javít a problémás bőr állapotán,
 • az egyenetlen, durva bőrtextúrán.

A mikrodermabráziós kezelés során használt készülék speciális kristályokkal, gyengéd módon távolítja el az elhalt szarusejteket. A kezelés hatására a felhám megújul, az apró ráncok eltűnnek, a mélyebb barázdák pedig felületesebbé válnak, ezáltal bőrünk üdébb, feszesebb lesz.

 

Miért van szükségünk a Mikradermabrázióra?

Testünket a bőrünk felszínén lévő vékony elhalt hámréteg védi meg a külső behatásokkal szemben. Ez a védelem többnyire annyira tökéletes, hogy megakadályozza a bőr számára szükséges anyagok, pl. vitaminok hidratáló, tápláló készítmények bejutását a mélyebb rétegekbe. Ezért van, hogy hiába kenjük be magunkat a legdrágább kozmetikai krémekkel, hatásukat nem tudják látványosan, és tartósan kifejteni, mivel a hatóanyagok nagy része ebben az elhalt, kiszáradt sejteket tartalmazó bőrfelszínben szívódik fel, és nem jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol a még életképes sejtek igazán hasznosítani tudnák.
Testünk folyamatosan pótolja az arcunkat és a testünket borító bőrfelületen lévő elhalt sejtjeinket új sejtek létrehozásával. A mikrodermabráziós kezelés felgyorsítja ezt a folyamatot azáltal, hogy pillanatok alatt eltávolítja ezeket az elhalt sejteket, ezáltal jelentősen felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását. Ez azért jó, mert a bőr így frissebbnek és egészségesebbnek tűnik, valamint ha a mikrodermabráziós kezelést több alakalommal megismétlik, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökkennek a ráncok, hízási csíkok (stria) és hegek.

 

Mit fogunk tapasztalni a mikrodermabráziós kezelés hatására?

Javulás már az első alkalom után tapasztalható, a bőr puhább tapintású, üdébb színű, szinte “lélegzik”. Mitesszeres bőr esetén a kellemetlen, zsíros hatás eltűnik, csökken. A pigment foltok eltűnnek, halványodnak.
Rendszeres utókezelés javasolt 2-3 havonta, hogy megőrizzük az eredményeket.

 

Milyen esetben nem szabad alkalmazni a mikrodermabráziós kezelést?

 • akne, ekcéma, és egyéb a bőr gyulladásos, fertőző állapotai esetén
 • lázas állapot, betegségek,
 • cukorbetegség,
 • a bőrt átmenetileg vékonyító gyógyszerek, pl. Roacuttan szedése esetén.

Bőrcsiszolás arckezelésbe beépítve - Arc

4 000 Ft

A Bőrcsiszolást kérheted bármely más arckezelés mellé kiegészítő kezelésként is.

Bőrcsiszolás arckezelésbe beépítve - Arc+Nyak+Dekoltázs

5 000 Ft

A Bőrcsiszolást kérheted bármely más arckezelés mellé kiegészítő kezelésként is, nyak és dekoltázs kezeléssel együtt.

Bőrcsiszolás + oxigénkezelés + masszázs Guinot szérumokkal - Arc

1 alkalom - 8 500 Ft

A teljes Mikrodermabráziós kezelést elvégezzük az arcon oxigénkezeléssel és ultrahang kezeléssel.

Bőrcsiszolás + oxigénkezelés + masszázs Guinot szérumokkal - Arc+Nyak+Dekoltázs

1 alkalom - 9 500 Ft

A teljes Mikrodermabráziós kezelést elvégezzük az arcon, a nyak és a dekoltázs területén oxigénkezeléssel és Guinot szérumokkal kivitelezett nyugtató masszázzsal.

X