A BRA (Biocell Rejuvenation Activator) az első olyan 15%-os TCA peeling készítmény, amely nem fájdalmas és roppant egyszerű a használata, emellett teljesen biztonságos a kezelt személy számára.
Használata előtt semmiféle előkészítést nem igényel a bőr és a kezelés után a páciens azonnal visszatérhet a hétköznapi életbe.
A hámlasztó oldat tartalmaz 15% TCA-t, 10% L-aszkorbin savat, 2% fitik savat és a ROS modulátor rendszert (Auriga International bejegyzett védjegye). Ennek a négyes kombinációnak a célja kettős: kíméletes mélyhámlasztás és megelőző antioxidáns hatás. Ezen felül az L-aszkorbin sav formájában jelen levő C-vitamin erőteljes kollagén szintézis stimuláló hatást gyakorol a bőr fibroblaszt sejtjeire.
Gyártó: Auriga International (Belgium)
Hatása
  1. Javítja a bőr felületi megjelenését, eltűnteti a bőr egyenetlenségeit és az esetleges fakó arcszínt, összehúzza a kitágult pórusokat.
  2. Kúraszerűen alkalmazva és Newhite szérum alkalmazásával kombinálva hatékonyan kezelhetőek a melanin alapú hiperpigmentációk (májfoltok, stb.)
  3. Felgyorsítja a bőr “turnover”-ét, vagyis a felhám sejtszintű megújulását
  4. Erőteljes antioxidáns hatást fejt ki és ezzel jelentősen lelassítja a bőr szabad gyökök által kiváltott öregedési folyamatait (antiaging hatás). Ezt az erőteljes antiaging hatást még fokozhatjuk, ha otthonra kiegészítő kezelésként Newhite éjszakai/nappali (spf30-as faktort tartalmazó) vagy Beauté Neuve éjszakai krémet alkalmazunk.

A kezelés menete:

  1. Arc megtisztítása a pre-peeling oldattal
  2. A bekevert peeling oldat felvitele az arc bőrére
  3. A bőrt egyenletesen bekenni az oldattal
  4. Ezután 15 percig hagyjuk az oldatot kifejteni hatását
  5. Az első kezelés után 3-4 órával, a további kezelések után pedig fokozatosan 4-5-6 óra elteltével kell lemosni a peeling oldatot bő csapvízzel
  6. 48-72 órával a kezelés után enyhe – közepes hámlás léphet fel

A kezelés a bőr érzékenységétől függően két-három hetente megismételhető.

X