Úgy érzed, bőrödet kikészíti a szárazság és elvesztette ragyogását? A fáradtság, a stressz vagy az elmúló évek otthagyják nyomukat arcodon? Attól tartasz bőröd elvesztette rugalmasságát, megszaporodtak pigmentfoltjaid? Ezzel a kezeléssel kíméletesen eltávolítható a legfelső, elhalt réteg, amely ezt a fakó érzetet kölcsönzi, s felszínre kerülhetnek az új, egészséges bőrsejtek, melyek élettel töltik meg megjelenésed.

A Beauté Neuve kezelés 3 lépésből áll:

  1. A Peel’in zselében található gyümölcssavak elválasztják egymástól az élő és a már elhalt hámsejteket. A Peel’out habbal gyengéden eltávolítjuk az elhalt sejteket.
  2. A Dermanove szérum regeneráló hatását egy mély, hidratáló masszázs során fejti ki.
  3. A Clarimasque, mely természetes C vitamint tartalmaz, regenerálja a rostokat, halványítja a pigmentfoltokat, így a bőr ragyogóvá válik.

Az eredmények:

Már 1 kezelés ragyogó arcbőrt varázsol, mely garantáltan látványos változás lesz, melyet mások is észrevesznek.
3 alkalmas kezelés elhalványítja a pigmentfoltokat, a bőr világosabb lesz, jobban tud lélegezni. A sejtmegújulás felgyorsul, arcod fiatalos maradhat.

Beauté Neuve gyümölcssavas szépítés (bőrmegújító, halványító, sejtregeneráló)

60 perc - 12 500 Ft

Ezzel a kezeléssel kíméletesen eltávolítható a legfelső, elhalt réteg, amely a fakó érzetet kölcsönzi, s felszínre kerülhetnek az új, egészséges bőrsejtek, melyek élettel töltik meg megjelenésed.

X