Szöveg helye…

Eclat Lifting - Ragyogást Fokozó kezelés (tápláló, feszesítő, feltöltő)

60 perc - 11 500 Ft

Age Summum - Anti-ageing kezelés

16 500 Ft

Látványos bőrfiatalító hatás már egy kezelés alatt! A népszerű manuális GUINOT kezelések sora bővül ezzel a bőr öregedésének látható jelei ellen látványos eredményeket ígérő, saját technikájú, 15 lépéses arcmasszázst is tartalmazó arckezeléssel. A mindössze 50 perc alatt négy lépésében alkalmazott dermabrázió, szérum, arcmasszázs és ragyogást fokozó maszk a biztosíték arra, hogy a korszerű hatóanyagok által a kezelés végére enyhülnek az öregedés jelei, feszesebb lesz a bőr és visszanyeri fiatalos ragyogását. A kezelés legfontosabb hatóanyagai: hámlasztó mikrorészecskék, 56 sejtaktív biológiai hatóanyag, tiszta C-vitamin: stimulálja a kollagén- és elasztin szintézist, hialuron-sav: ráncfeltöltő hatású, hidrolizált DNS: sejtvédő hatású, Pro-Collagen: stimulálja a kollagén szintézist és harcol a bőr petyhüdtsége ellen.

Eye Logic szemkezelés

10 500 Ft

Megfiatalítja a szemkörnyéket három lépésben.A fiatalos szemkörnyékért kozmetikusa hatásos, de gyengéd megoldást ajánl. A kezeléssel különösen a ráncok, a puffadtság és a sötét karikák kialakulása előzhető meg, illetve ezek a tünetek kezelhetők. Már az első alkalom után az apróbb ráncok eltűnnek, a szarkalábak kisimulnak és a szem fiatalosan ragyogóvá válik. A kezelés lépései: A szemkörnyék letisztításaA szemkörnyék mikroáramú kezelése különleges szérummalSzem kontúr masszázsHármas hatású Szemkontúr MaszkNappali ápolás

Hydra Peeling pH bőrmegújító arckezelés

45 perc - 15 500 Ft

Bőrmegújítás 3 lépésben:
1) HYDRA PH HÁMLASZTÁS – A fitinsavnak köszönhetően mély rétegben hámlaszt, célbaveszi a barna foltokat és a pigmentációt.
2) HYDRA NEUVE MASSZÁZS – passio virág kivonatának köszönhetően regenerálja a bőrsejteket, stimulálja a sejtaktivitást a megújult bőrben.
3) HYDRA BEAUTÉ MASZK – nyugtatja és védi a bőrt miközben kiemeli a szépséget, a camelia olaj táplálja és helyreállítja a bőr védőgátját. Minden bőrtípusra ajánlott, pigmentfolt halványításra kúraszerűen ajánlott.

Hydra Peeling Hydrabrasion arckezelés

45 perc - 14 500 Ft

Bőrmegújítás 3 lépésben:
1) HYDRABRASION HÁMLASZTÁS – Mechanikai és a papaya kivonat enzimatikus hatásának köszönhetően eltávolítja az elhalt felszíni hámsejteket, teret adva a feltörekvő új sejteknek.
2) HYDRA NEUVE MASSZÁZS – passio virág kivonatának köszönhetően regenerálja a bőrsejteket, stimulálja a sejtaktivitást a megújult bőrben.
3) HYDRA BEAUTÉ MASZK – nyugtatja és védi a bőrt miközben kiemeli a szépséget, a camelia olaj táplálja és helyreállítja a bőr védőgátját. Érzékeny bőrtípusra egyaránt ajánlott.

X